Divizionara C Aerostar isi incalzeste motoarele in asteptarea reluarii campionatului. Decolarea este prevazuta vineri, 4 martie, de la ora 15.00, pe propria pista. “In acest retur, toate meciurile de acasa le vom juca vinerea”, a precizat presedintele sectiei de fotbal a “aviatorilor”, Valerian Voicu. De altfel, partida de vineri, dintre Aerostar si Inter Dorohoi va da startul returului in Seria I a Ligii a III-a.

“Obiectivul nostru in sezonul de primavara este construirea unei echipe pentru editia viitoare de campionat. Pozitia din clasament ne ofera linistea necesara promovarii unor tineri jucatori”, a declarat antrenorul Florin Otelita. Printre juniorii care urmeaza sa fie aruncati in lupta figureaza si un atacant nascut in 2001, care a fost convocat in aceasta perioada la o noua actiune de selectie a lotului national Under 15 al României.

Este vorba de Ciprian Sudit, fotbalist care a debutat in prima echipa a Aerostarului la amicalul pierdut cu 1-0 saptamâna trecuta, in fata Gloriei Zemes. “Fiind ultimul test si confruntându-ne cu un numar mare de accidentari -Sorin Ichim, Padovei, Stefan Pavel, pe lânga mai vechii indisponibili Petrache, Leonte si Cristi Matei- am preferat ca impotriva Zemesului sa aliniem o echipa alcatuita integral din juniori”, a explicat Otelita, care este increzator in startul de retur al Aerostarului:

“Am convingerea ca vom incepe cu dreptul si vom trece de Inter Dorohoi”.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ