La primul meci de verificare sustinut in fata propriului public, divizionara C Aerostar a obtinut o victorie categorica. Miercuri seara, echipa antrenata de Mihai Ionescu si Costel Busaga s-a impus cu 3-0 contra colegei de serie CSM Roman.

Atacantul Vladut Scânteie a reusit o “dubla”, scorul final fiind stabilit de Lucian Dumitriu, autorul unui splendid sut la vinclu de la aproximativ 25 metri lateral dreapta.

Dumitriu, ca si Alex Belecciu, a evoluat in acest amical cu acceptul conducerii SC Bacau, insa este clar ca viitorul celor doi se afla tot mai departe de Sport Club, echipa aflata pe punctul desfiintarii. Daca SC Bacau e in colaps, in schimb Aerostar se afla pe val, jocul “aviatorilor” fiind unul pe deplin convingator.

PUBLICITATE

Cu o linie de mijloc in care s-au remarcat Intuneric, Dumitriu, Chirila, dar si noua achizitie de la Foresta Suceava, Mateiciuc, echipa lui Misu Ionescu se anunta inca de pe una din protagonistele editiei 2016-2017 a Ligii a III-a, care va porni la drum in primul weekend din septembrie.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. Pina la urma asta va fi viitoarea echipa reprezentativa a Bacaului chiar daca e doar liga 3. Nu ne ramine decit sa speram ca si autoritatile locale se vor implica pt. ca la Aerostar exista mult mai multa seriozitate decit la ASC Bacau. Sa speram si ca ASC v-a da drumul jucatorilor fara sa le faca probleme.

  2. Nu-mi place să vorbesc despre dispariția echipei ASC Bc dar sunt convins că intr-un viitor f apropiat vom vorbi despre această grupare doar la timpul trecut. Regret f tare că Ghiță Poenaru și Cristi Popovici au trudit din iarna trecută să scoată ”la liman” această barcă scufundată de mizerabilii R.Stavarache&co.

LĂSAȚI UN MESAJ