Divizionara C Aerostar se pregateste pentru primul meci de acasa din sezonul 2015-2016. In acest weekend, “aviatorii” vor primi vizita nou promovatei Atletico Vaslui, intr-un joc contând pentru etapa a doua a Seriei I. Initial programata vineri, 4 septembrie, partida se va juca, dupa toate probabilitatile, sâmbta, 5 septembrie, de la ora 17.00. Asta in ciuda faptului ca, la fel ca in sezonul trecut, Aerostar a informat Federatia Româna de Fotbal ca doreste sa dispute intâlnirile de acasa vinerea si nu sâmbata.

“In proportie de 90 la suta, meciul cu Vasiului il vom juca sâmbata. Noi ne programasem meciul vineri, dar, dupa câte se pare, va trebui sa jucam sâmbata. Speram sa remediem aceasta situatie, daca nu din acest weekend, atunci macar de la urmatorul joc de pe teren propriu”, a anuntat presedintele sectiei de fotbal a “aviatorilor”, Valerian Voicu. “Daca trebuie, jucam sâmbata, asta este. Important este sa câstigam”, a declarat cel mai experimentat jucator al Aerostarului, Emi Apostu.

Pentru divizionara C bacauana, partida cu Atletico reprezinta si o revansa dupa infrângerea, echivalenta cu eliminarea, suferita in Cupa României, pe terenul vasluienilor. In runda inaugurala a campionatului Ligii a III-a, desfasurata la finalul saptamânii trecute, Aerostar a remizat, 0-0, in deplasare, in compania nou promovatei Inter Dorohoi, in timp ce Atletico Vaslui s-a impus acasa, cu 1-0, in dauna Bucovinei Radauti.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ