24 iulie 2024
SportFotbal/ Liga a III-a: Aerostar, aproape de finalul cantonamentului

Fotbal/ Liga a III-a: Aerostar, aproape de finalul cantonamentului

Numai mâine nu-i poimâine. Joi divizionara C Aerostar Bacău va pune punct stagiului de pregătire centralizată de la Dărmănești. „Vorbim despre o perioadă de mare intensitate în ceea ce privește antrenamentele. Mă declar foarte mulțumit de modul în care au răspuns jucătorii, iar faptul ca nu am înregistrat niciun fel de accidentări certifică acest lucru. Totodată, sunt foarte încântat de condițiile avute aici, la Darmănești.

Un cantonament reușit din toate punctele de vedere”, a sintetizat antrenorul „aviatorilor”, Mișu Ionescu, care mizează pe un lot foarte tânăr, exceptându-i pe decanii de vârstă Vraciu, Chirilă și Burlacu. Până acum, Aerostar și-a completat efectivul cu portarul Dinu (Oțelul Galați), fundașii Vișinari (revenit de la Bucovina Rădauți) și Ștefan Pavel (CSM Bacău) și mijlocașul central Izmană (Hușana Huși).Zilele acestea este așteptat un fundaș stânga, iar până la începerea campionatului, fixată pentru data de 28 august, băcăuanii și-ar dori să întărească și compartimentul ofensiv. „Nu vrem să aducem jucatori doar de dragul de a-i avea la număr. Avem nevoie de plus-valoare”, a spus Mișu Ionescu.

Vineri, a doua zi după ieșirea din cantonament, Aerostar va bifa al treilea amical averii, programat de la ora 11.00, pe stadionul propriu, contra Bucovinei Rădăuți. Până acum, „aviatorii” au remizat, 1-1, cu divizionara B FC Buzău (golul Aerostarului a fost înscris de Horia Ilie) și au învins cu 4-0 pe concitadina FC Dinamo Bacău, într-un test în care pe lista marcatorilor și-au trecut numele Bobîrnac, Belciu, Vraciu și Izmană.spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri