Divizionara C Aerostar Bacau va bifa astazi cel de-al doilea amical al iernii. Daca sâmbata trecuta au invins in deplasare, colega de serie CS Panciu, cu 1-0 prin golul realizat de Vladut Scânteie, azi, bacauanii vor evolua pe terenul gruparii din liga secunda, Ceahlaul Piatra Neamt. Aflata pe ultimul loc in Seria I a campionatului cadet, Ceahlaul a demarat o campanie de intarire la toate nivelele.

Dupa ce a primit asigurari ca vor fi sprijiniti financiar de Rifil si si-a adus un antrenor italian, pe fostul jucator al Piacenzei, Stefano Maccoppi, gruparea prezidata de Angelo Massone s-a intarit si in ceea ce priveste lotul de jucatori. Primele mutari sunt fundasul spaniol de 32 de ani David Cerrajeria Rubio (cu un trecut la CF Valencia, Hercules Alicante si Levante) si mijlocasul de 20 de ani originar din Guineea, Yalani Bayo, format la centrul de juniori al lui FC Liverpool.

“Suntem si noi curiosi cum arata Ceahlaul dupa toate aceste miscari de trupe. Oricum, pentru Aerostar, se anunta un test foarte util”, a declarat antrenorul “aviatorilor”, Florin Otelita, care i-a recuperat pe Arteni si Ramon Gheorghe, absenti la Panciu din motive de ordin medical.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ