Aerostar Bacau continua sa se intareasca in vederea noii editii de campionat a Ligii a III-a care va debuta in primul weekend din septembrie.

Ultima achizitie a “aviatorilor” este atacantul Adrian Hurdubei. Revenit din Israel, acolo unde a activat sub culorile gruparii de liga secunda Hapoel Bnei Lod, fostul component al FCM Bacau si al Sport Clubului a acceptat oferta Aerostarului.

Pe lânga Hurdubei, divizionara C pregatita de Misu Ionescu i-a mai adus in aceasta vara in lot pe: Dornescu (portar, Petrotub Roman), Albescu (portar, Miroslava), Blanaru (fundas dreapta, Metalosport Galati), Belecciu (stoper, SC Bacau), Mihaes (stoper, Sepsi Sfântu-Gheorghe), A. Istrate (fundas, SC Bacau), Intuneric (mijlocas central, Gauss), Vântu (mijlocas stânga, Ceahlaul), A. Istrate (atacant, SC Bacau) si Tudorache (Foresta).

PUBLICITATE

Desi s-au aflat in vizorul clubului, Aerostar a renuntat la achizitionarea lui Mateiciuc (Foresta), Apostu si Nicorici (ambii FC Botosani).

La capitolul plecari figureaza numele lui Petrache, Savu, St. Pavel, Patriche, S. Ichim si C. Matei. Miercuri, la iesirea din cantonament, bacauanii au sustinut un amical pe teren propriu cu Sporting Liesti, incheiat nedecis, 2-2. Golurile “aviatorilor” au fost marcate de Vântu si Arteni.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

7 COMENTARII

 1. SC BACAU
  Certitudini:
  Sustac. Lepadatu, Miron – Dediu, S. Ichim. Neagu, Bg. Negru, Dobarceanu, Ciubotaru – Corban, Hermeziu, Dima, R. Sascau, Cl. Filip, Cheta, Nutu, Vl. Pavel, Rm. Gheorghe, Al. Matei, Sb. Nica – Boghian, B. Lupu.
  Incertitudini:
  Haisan, Gheorghiu, An. Pavel…

  AEROSTAR
  Certitudini:
  Dornescu, Albescu – Sg. Hancu, Mr. Craciun, Belecciu, Ardei, Mihaes, Strat, Rz. Istrate, Hutanu – Blanaru, An. Intuneric, I. Chirila, R. Honea, Artenie, Padovei, T.M. Tudorache, Al. Istrate, Vantu – Scanteie, Hurdubei.
  Incertitudini:
  Mihalachioaie, L. Dumitriu, Stanciu, Ignea, Nemtanu…

   • D-le, ma bucur ca am gasit un specialist in sport. Chiar va rog sa ne mai spuneti si noua cate ceva. Pot fi noutati, iar noi ce cautam mai mult pe Google nu gasim prea multe.
    Ce am inteles din cele relatate, ca cei amintiti de mine sunt sportivi si nu fotbalisti. Intr-adevar, unii mai mult alearga, dar sunt si unii care se pot numi fotbalisti. Mai mult m-ar interesa ca cele 2 echipe sa fie de fotbal si nu de sport… Adica profesioniste.
    Puteti sa ne ajutati cu informatii mai precise. Daca aveti.

 2. Daca s-ar contura un proiect viabil, nu precum cel al gruparii Goian & Stavarache (in urma caruia fotbalul bacauan are acest recul, din acest moment), numai fotbalistii bacauani si cei ce au trecut pe la Bacau s-ar reuni sub o formula ce ar putea promova pana in liga 1.
  Avem astfel:
  Lovin (Astra), Mrs. Croitoru, Vraciu (ACS P. Tim.), An. Cristea (CSMS Iasi), Burca (FC Botosani), Druga, Cainari, Bg. Rusu (Foresta Sv.), Huiban, Ursu,Tutu, Radutoiu (Sepsi Sf. Gheorghe), Samson (CSM Rm-Vl.), Giurgiu (Bulgaria). Unii asteapta contracte in Bacau sau in tara. Un jucator care a trecut pe la Bacau are peste 350 meciuri si peste 160 de goluri, numai in meciuri oficiale: B. Verdes (CS Afumati).
  Incertitudinea din fotbalul bacauan poate disparea printr-o implicare, nici prea mare, nici prea mica, din partea organelor locale si incercarea unui proiect de stadion (posibil, si prin fonduri europene, daca va fi implicat in proiecte fotbalistice viitoare UEFA; sau ale FRF). Dar, pentru asta, trebuie specialisti.
  Lucrul bun va fi anul acesta o concurenta intre echipele Bacaului pentru promovare. Desi sunt probleme financiare, organizatorice, ele se pot rezolva si prin atragerea in proiecte a unor implicari din afara cluburilor, incat Bacaul, o mare putere fotbalistica si sportiva candva, sa ajunga la nivelul comunelor: Chiajna, Voluntari, Afumati…
  Hai Bacaul ! Oricare ar fi acestia, cei mai buni…

 3. Să înțeleg, de aici, că SC Bacău va evolua (se va înscrie) în Liga a III-a, ediția 2016 -2017 ??
  Ar fi f fain să fie adevărat. O șansă în plus ptr microbiștii băcăuani de a vedea fotbal, chiar și la acest nivel. Un motiv de a fugi de acasă, un prilej de a te întâlni cu o cunoștință, etc.

 4. STARTUL NOULUI SEZON A FOST AMÂNAT PENTRU 3 SEPTEMBRIE
  FRF a prelungit termenul de înscriere în campionatul Ligii 3. Orice club interesat să participe în acest eşalon mai are câteva zile să se decidă

  După decizia de a amâna cu o săptămână startul noului sezon al Ligii 3, ediţia 2016/2017, pentru 3 septembrie, Federaţia Română de Fotbal a hotărât în cadrul Comitetului de Urgenţă din 22 august să prelungească termenul de înscriere în campionat.

  În urma retragerii, desfiinţării sau excluderii mai multor cluburi ce ar fi trebuit să ia startul în noul sezon al Ligii 3, FRF a decis să dea liber la înscrierea în cel de-al treilea eşalon fotbalistic tuturor echipelor interesate. Campionatul Ligii 3 ar fi trebuit să fie format în acest sezon din şase serii, însă, din lipsă de participante, numărul seriilor a fost redus în această vară la cinci. Din câte se pare, nici acestea nu pot fi completate în întregime.

  Răzvan Burleanu, preşedinte FRF, Gino Iorgulescu, prim-vicepreşedinte FRF, şi Octavian Goga, vicepreşedinte FRF, au hotărât, cu unanimitate de voturi, în cadrul Comitetului de Urgenţă din 22 august să ia act de solicitarea Ligii Profesioniste de Fotbal din data de 18.08.2016 cu privire la prelungirea termenului de înscriere în competiţia Campionatul Naţional Liga a 3-a pentru toate cluburile interesate şi să aprobe prelungirea termenului menţionat până la data de 24.08.2016, ora 17:00.

  În plus, s-a lua act şi de solicitarea lui Felix Grigore, manager Departament Competiţii Copii şi Juniori, şi s-a aprobat, de asemenea, prelungirea termenului de înscriere în competiţiile Campionatul Naţional de juniori U19 şi Campionatul Naţional de juniori U17 până la data de 24.08.2016, ora 17:00.

  Astfel, componenţa seriilor Ligii 3 şi participantele în campionatele naţionale Under 17 şi Under 19, cât şi programul celor trei competiţii vor fi făcute publice abia după 24 august.

LĂSAȚI UN MESAJ