Continua miscarile de trupe la divizionara C bacauana Aerostar. Din aceasta saptamâna, “aviatorii” si-au asigurat serviciile mijlocasului central Catalin Strugariu, ultima data la Rapid CFR Suceava. In vârsta de 21 de ani, Strugariu a debutat in toamna lui 2013 in liga secunda, sub culorile Sport Clubului, echipa pe care a parasit-o la inceputul sezonului trecut, din motive de ordin familial. La un an distanta, Strugariu revine in Bacau, dar nu la Sport Club, ci la Aerostar, acolo unde va face cuplu in compartimentul median cu o alta noua achizitie a bacauanilor: Chirila (ex- FC Willy, Petrotub Roman si Cetatea Târgu-Neamt).

Din pacate, linia de mijloc a Aerostarului inregistreaza in aceasta iarna si o pierdere notabila. Este vorba de Emi Apostu care, ajuns la vârsta de 30 de ani, s-a decis sa plece la munca in strainatate. Un semn de intrebare continua sa planeze asupra lui Sorin Ichim. Dorit de fostul sau antrenor de la Aerostar, Costel Ilie, la Rapid CFR Suceava, transferul lui Ichim ar putea cadea din cauza problemelor financiare cu care se confrunta gruparea de pe “Areni”. In ceea ce priveste celelalte mutari operate de Aerostar in aceasta iarna, capitolul sosiri este completat de portarul Savu (imprumutat de la Sport Club), in timp ce rubrica plecarilor mai contine numele lui Alex Belecciu si Tudor Homneac.

In alta ordine de idei, problemele financiare decimeaza Seria I, trei echipe fiind in imposibilitatea de a continua campionatul Ligii a III-a: Bucovina Radauti, Cetatea Târgu-Neamt si Inter Dorohoi.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ