SC Bacau – Dacia Unirea Braila (sâmbata, ora 11.00, stadion “Letea”)

Au pierdut de doua ori cu Rapidul in sezonul regulat, dar si-au luat revansa saptamâna trecuta, in debutul play-off-ului, când s-au impus cu 2-1 chiar in Giulesti. Bacauanii Sport Clubului spera sa repete istoria si cu Dacia Unirea Braila, adversara de sâmbata, de pe “Letea”.

Dupa cele doua infrângeri suferite in meciurile directe din sezonul regulat, Vraciu si compania doresc sa le dea peste nas brailenilor in runda secunda a play-off-ului. “Nu va fi un meci usor deoarece intâlnim cea mai matura echipa a campionatului.

PUBLICITATE

Cu jucatori experimentati precum Frunza, Onofras sau Laurentiu Ivan, Braila are intentia declarata de a promova, aflându-se pe locul 2. Noi, insa, vrem sa continuam pe aceeasi linie a rezultatelor si a jocurilor bune si sa ne luam o revansa contra Brailei, asa cum am facut-o si cu Rapid”, a declarat antrenorul Sport Clubului, Cristi Popovici, care conteaza pe efectivul complet, inclusiv Ursu, revenit dupa etapa de suspendare. Dupa jocul cu Dacia Braila, SC Bacau se va pregati pentru un alt meci acasa: cel de miercuri, din intermediara cu Academica Clinceni.

Celelalte jocuri din etapa a doua a play-off-ului Seriei I: Academica Clinceni- Rapid, Farul- Dunarea Calarasi. Clasament: 1) Rapid Bucuresti 25p., 2) Dacia Braila 24p., 3) Dunarea Calarasi 24p., 4) Academica Clinceni 20p., 5) Farul 19p., 6) SC Bacau 18p.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

 1. Numai dupa cele 2 meciuri din play-off:
  1. SC Bacau 6p;
  2. Calarasi 4p;
  3. Braila 3p (5-3);
  4. Rapid 3p (4-4);
  5. Clinceni 1p;
  6. Farul 0p.
  Nu credeam ca va inscrie Grumezescu, dar, daca a facut-o, cred ca il va intrece pe Vraciu, de acum incolo. Nu stia cum “vine”, dar incepand de acum e clar pentru el. Ceva de genul acesta a fost si Marcel Raducanu; un jucator obisnuit, dar dupa ce a invatat niste driblinguri, era printre cei mai buni din Europa, desi atunci erau meciuri putine internationale si nu prea puteai confirma. Trebuie avut grija sa nu se transfere la urmatoarele goluri, deoarece va avea, in timp, o valoare foarte mare ! Jucator care, cu putin timp in urma, nu arata mai nimic… Asa l-a descoperit Boloni pe Cristiano Ronaldo. Cu putina hotarare si ceva demarcare, cu preluarea inteligenta a mingii trimisa pe pozitie viitoare (ca la mingea lui Hummels la golul 3 cu Liverpool), plus tehnica, poate surprinde pe toti. Poate fi greu de oprit. Chiar m-am intrebat de ce isi face de lucru Popovici cu el, cand se vedea ca e mult de lucru, dar alegerea poate da roade. Bineinteles, nu mai trebuie sa dicutam acum de Corban, (Gheorghiu), Giurgiu, Druga, care au confirmat deja.

LĂSAȚI UN MESAJ