Sport Club Bacau- CF Braila (sâmbata, ora 11.00, stadion “Letea”)

Stiti cum se spune: victoriile aduc victorii. E valabil si pentru Sport Club Bacau. Invingatoare in dubla tur-retur cu Rapid CFR Suceava, echipa antrenata de Cristi Popovici a dat de pamânt (4-0) si cu Gloria Buzau, in etapa a saptea a play-off-ului, legând astfel al treilea succes la rând.

Si nu e singura veste buna pentru divizionara B bacauana: dupa aproape doua luni de asteptare, Sport Club si-a vazut, in sfârsit, inchis de catre Primarie proiectul de finantare nerambursabila pe anul trecut. In aceste conditii, in cel mai scurt timp, clubului i se va restitui contravaloarea transei a treia din proiect, cu ajutorul careia se vor stinge o parte din restantele salariale ale jucatorilor si antrenorilor.

Mai mult, la mijlocul saptamânii, Adascalitei, Vraciu si compania au primit asigurari din partea factorilor locali ca activitatea clubului va continua si de la vara incolo, de data aceasta fara problemele financiare intâmpinate pe parcursul sezonului in curs.

“Toate aceste lucruri ne dau incredere si ne responsabilizeaza pentru meciul de sâmbata, cu CF Braila. Chiar daca miza nu este una deosebita, noi dorim sa câstigam pentru a continua seria victoriilor”, a declarat antrenorul SC-ului, Cristi Popovici, care va conta pe acelasi lot ca la meciul de saptamâna trecuta, cu Gloria.

De partea cealalta, Braila continua sa ramâna prizoniera unei situatii economice fara iesire, care-si gaseste ecou si in rezultatele inregistrate in actualul play-off: din sapte meciuri jucate, echipa lui Alin Pânzaru a câstigat doar unul, restul de sase, impartindu-se, in mod egal, intre remize si infrângeri.

Programul complet al etapei a opta din play-off: Gloria Buzau- FC Voluntari, Rapid CFR Suceava- Academica Arges Pitesti, SC Bacau- CF Braila.

Clasament play-off

1 FC Voluntari 29 22 4 3 75-25 70p.
2 Academica Arges 29 18 6 5 58-19 60p.
3 Gloria Buzau 29 14 4 11 50-47 46p.
4 Sport Club Bacau 29 12 6 11 48-38 42p.
5 Rapid Suceava 29 11 8 10 47-45 41p.
6 CF Braila 29 8 11 10 36-40 35p.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ