Sport Club Bacau a incheiat seria jocurilor de verificare din intersezon. Bilantul este unul pozitiv: patru amicale, tot atâtea victorii si niciun gol primit. Dupa succesele la scor identic, 2-0, cu Ceahlaul, la Piatra Neamt si cu Petrotub, la Roman si dupa victoria cu 1-0 pe terenul Rapidului CFR Suceava, bacauanii s-au impus cu 4-0 si in revansa de sâmbata de pe teren propriu, contra “tevarilor” de la Petrotub. Jocul de pe “Letea” a confirmat forma buna a echipei antrenate de Cristi Popovici, care a punctat prin Dumitriu (min. 20), Vraciu (’30 si ’45) si Druga (’68, din penalty). Sport Club a inceput meciul in formula: Ureche- Mihalachioae, Ursu, Belecciu, Giurgiu- Adascalitei- Corban, Dumitriu, Gheorghiu- Vraciu, Neamtanu. Au mai fost utilizati: Miron, Burca, Masella, Druga, Ciuta, Tutu, Sahru, Ignea, Grumezescu si Costandache.
Sâmbata, 27 februarie, in etapa a 19-a a Ligii a II-a, prima din 2016, Sport Club va primi vizita Otelului Galati, echipa confruntata cu mari probleme financiare. Aflata in pragul falimentului, gruparea galateana a avut, in aceasta iarna, activitatea suspendata la nivelul primei echipei. “E mai putin relevant cu ce probleme se confrunta Otelul sau alte adversare ale noastre din mini-retur. Pe mine ma intereseaza parcursul echipei mele si atingerea obiectivului: calificarea in play-off’, a declarat antrenorul divizionarei B bacauane, Cristi Popovici.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ