Foto: Dan Esanu

Fundasul de 19 ani Alessandro Masella s-a despartit de Ceahlaul si a semnat un contract cu gruparea bacauana

Sport Club, ci siamo. Divizionara B bacauana si-a asigurat serviciile italianului Alessandro Masella, ultima oara la Ceahlaul Piatra Neamt. Fundasul central de 19 ani (va implini 20 pe 26 octombrie) si 1,95 metri s-a despartit la finalul saptamânii trecute de gruparea nemteana si a decis sa-si continue cariera sub culorile Sport Clubului.

“Are talie, este tânar si, in plus, evolueaza pe un post, cel de fundas central, unde imi doream oricum o completare de lot”, a declarat antrenorul Cristi Popovici despre fotbalistul nascut la Roma, dar crescut la tineretul Perugiei. Masella, care a bifat saptamâna trecuta câteva antrenamente sub comanda lui Popovici va intra de azi oficial in programul de pregatire al SC-ului.

Interesant este ca primul meci al lui Masella pentru Sport Club va fi chiar impotriva fostei echipe, Ceahlaul, bacauanii urmând sa evolueze miercuri, de la ora 15.30, pe sinteticul de la Piatra Neamt.

PUBLICITATE

Sâmbata trecuta, la iesirea din cantonament, SC Bacau avea programat un test contra Aerostarului, insa amicalul a fost anulat din lipsa unui teren aflat in conditii bune de joc. “Am incercat mai multe variante, dar niciuna nu era viabila si, decât sa jucam pe un teren moale, riscând vreo accidentare, mai bine am contramandat amicalul”, a spus Cristi Popovici.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ