Rapid CFR Suceava- SC Bacau 0-1 (0-1)

Sport Clubului ii merge de minune in amicale. Trei meciuri, tot atâtea victorii. Si fara gol primit.

Marti, in penultimul joc de verificare din intersezon, divizionara B bacauana s-a impus cu 1-0 la Suceava, contra colegei de serie Rapid CFR. Meciul, disputat pe teren sintetic sub o ploaie inssistenta a fost decis de golul inscris in minutul 12 de Mihalachioae.

“Sunt multumit de jocul echipei”, a declarat antrenorul SC-ului, Cristi Popovici, care a inceput partida cu urmatorul “11”: Miron- Mihalachioae, Belecciu, Ursu, Giurgiu- Adascalitei- Corban, Dumitriu, Gheorghiu- Nemtanu, Vraciu.

La pauza, Ureche l-a inlocuit pe Miron intre buturi, Druga a intrat in locul lui Gheorghiu, iar Belecciu a fost schimbat cu Tutu, pentru ca pe parcursul reprizei secunde sa intre si celelalte rezerve. Sâmbata, de la ora 11.00, Sport Club va sustine ultimul test pre-campionat, intâlnind de la ora 11.00, pe “Letea”, divizionara C Petrotub Roman.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. Mai are un pic si o ajunge pe Juventus la victorii consecutive. Se vede mana marelui antrenor Popovici si bineinteles a lu Nea Ghita-un mare demagog si mentor.

LĂSAȚI UN MESAJ