Ultimele zile de vacanță pentru divizionara B Aerostar Bacău. Echipa antrenată de Florin Bratu își va relua pregătirile luni, urmând ca, după o săptămână de antrenamente în localitate, să se deplaseze, până la finalul lui ianuarie, la Izvorani, pentru un cantonament.


PUBLICITATE

Prima formație din Liga a II-a care a sunat deja goarna este UTA Arad. Formația lui Ionuț Popa s-a reunit încă de luni. Astăzi este rândul Chindiei Târgoviște, care este și prima adversară din campionat a Aerostarului în 2019. Între timp, o altă divizionară secundă și-a schimbat antrenorul. Este vorba de CS Mioveni, care, după ce s-a despărțit pe cale amiabilă de Iordan Eftimie, l-a instalat în funcție pe Daniel Oprița.

Astfel, CS Mioveni este cea de-a 11-a echipă din Liga a II-a care și-a schimbat antrenorul în acest sezon. Celelalte sunt: ACS Poli Timișoara, Ripensia, Dacia Unirea Brăila, Metaloglobus București, Aerostar, Farul Constanța, Petrolul Ploiești, Energeticianul și „U” Cluj.

În fine, să notăm că, din sezonul 2019-2020, regula tinerilor jucători utilizați obligatoriu în Liga a II-a se va schimba din nou. Astfel, conform deciziei Comitetului Executiv al FRF, din campionatul viitor, echipele vor fi nevoite să utilizeze într-un meci doi jucători sub 20 de ani și nu trei Under 21, așa cum se întâmplă în prezent.

Alte articole