Beneficiari a trei zile libere dupa victoria cu 3-0 reusita la Suceava, impotriva Rapidului CFR, jucatorii Sport Clubului Bacau si-au reluat ieri antrenamentele.

Elevii lui Cristi Popovici pregatesc jocul de sâmbata, din deplasare, contra Gloriei Buzau, din etapa a 18-a a ligii secunde, ultima programata in 2015. Indiferent de rezultatul de la Buzau, Sport Club va incheia anul pe locul 6, ultimul care garanteaza accesul in play-off.

In acest moment, bacauanii acumuleaza 25 de puncte, cu patru mai mult decât echipa de pe locul 7, Rapid CFR Suceava si cu cinci in plus fata de adversara de sâmbata, Gloria, care se situeaza pe locul 8. Pentru jocul de la Buzau, SC Bacau nu va putea conta pe Cosmin Neagu, Lucian Dumitriu si Andrei Lozneanu, aflati in stare de suspendare.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ