An nou, jucatori noi. Si probleme vechi. Sport Club Bacau isi reia azi pregatirile sub semnul schimbarilor de lot. Dar si sub povara eternelor griji de ordin financiar. “Obiectivul nostru principal este supravietuirea”, a declarat in mai multe rânduri presedintele gruparii bacauane, Cristi Ciocoiu. Pe lânga faptul ca ii poate compromite efectuarea unui cantonament de pregatire la munte (Câmpulung Moldovenesc), lipsa banilor nu permite Sport Clubului sa se intareasca foarte mult in perspectiva sezonului de primavara.

Cu toate acestea, reunirea de azi va consemna si noutati la nivelul efectivului. In lupta pentru accederea in play-off, SC Bacau va conta pe jucatorul de banda Adrian Gheorghiu si pe stoperul Alex Belecciu. In vârsta de 34 de ani, Gheorghiu, jucator lansat in urma cu zece ani de FCM Bacau si consacrat in perioada petrecuta la FC Vaslui este liber de contract, el despartindu-se in toamna de Ceahlaul.

“Pentru mine, este o bucurie sa revin acasa”, a declarat “Ciulica”, asa cum este strigat Gheorghiu. Un alt come-back este cel al lui Alex Belecciu. In vârsta de 20 de ani, stoperul crescut la juniorii Sport Clubului revine pe “Letea” dupa un an petrecut in curtea Aerostarului, club care il are in co-proprietate.

PUBLICITATE

“Belecciu poate fi o solutie de viitor pentru echipa noastra la nivelul fundasilor centrali”, a declarat antrenorul SC-ului, Cristi Popovici, care s-a decis sa renunte si la Lozneanu, dupa ce la finalul anului trecut i-a pus pe lista disponibilizatilor pe Punga, Andrei Pavel, Sascau si Antim. Ramâne de vazut daca lista plecarilor se va ingrosa cu numele unor jucatori care vor decide sa paraseasca Sport Clubul de buna voie si daca la capitolul “veniri” vor figura si alte noutati, asa cum lasa sa se inteleaga, la finalul lui 2015, presedintele Ciocoiu. Si intr-un caz, si in celalalt, totul depinde exclusiv de factorul economic.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. Lozneanu a avut momente cand a fost cel mai bun. Aliura sa il facea de netrecut in multe cazuri. E drept, a si gresit, dar cred ca s-ar mai putea conta pe el in viitor…

LĂSAȚI UN MESAJ