Divizionara B Sport Club Bacau a intrat in vacanta dupa partida pierduta cu 2-0 in fata Gloriei Buzau, din etapa a 18-a, care a pus punct maxi-turului de campionat. Bacauanii isi vor relua antrenamentele pe data de 11 ianuarie, pentru ca in perioada 27 ianuarie- 6 februarie sa efectueze un stagiu de pregatire centralizata la Câmpulung Moldovenesc.

“Dupa cum se stie, acest sezon s-a dovedit unul atipic pentru noi, in conditiile in care am adunat mai multe puncte in deplasare decât pe teren propriu. Cel mai important lucru este, insa, faptul ca vom ierna pe un loc de play-off, clasarea in primele sase echipe fiind obiectivul nostru”, a declarat antrenorul Cristi Popovici.

Dupa cele 18 etape disputate in Liga a II-a, Sport Club ocupa locul 6 in Seria I, cu 25 de puncte, doua in plus fata de echipa de pe locul 7, Gloria Buzau. Reluarea campionatului va avea loc pe 27 februarie 2016, atunci când Sport Club va primi vizita Otelului Galati.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. La munte, Ursu si Ciuta se vor simti in largul lor. Insa, sa se fereasca de Tintea. Jucatorii intentionau sa joace dupa Punga, dar cum banii nu sunt punctul forte, pana la urma au jucat dupa Ureche. Vindecarea ar putea veni de la Vraciu. Daca nu, raman rugaciunile lui Adascalitei, …dupa Pavel. Altadata cronicarii scriau despre Miron – Costin. A plecat Costin. Daca ar veni un Grigore, s-ar putea scrie despre Grigore – Ureche. Nu e exclus sa se incerce un stil de fotbal german, cu Sascau si Nemtanu. In final, Lozneanu ne sugereaza ca un loz e mai bun decat pariurile…

LĂSAȚI UN MESAJ