Echipa lui Popovici va juca azi la Suceava, cu Rapid CFR, pentru ca sâmbata, cu o saptamâna inainte de reluarea campionatului, sa primeasca vizita Petrotubului

Penultima saptamâna de pregatire pentru Sport Club Bacau. Si ultimele doua meciuri-test dinaintea reluarii campionatului ligii secunde. Victorioasa saptamâna trecuta cu un scor identic, 2-0, atât pe terenul Ceahlaului Piatra Neamt (goluri Dumitriu si Druga, din 11 metri), cât si al Petrotubului Roman (“dubla” Nemtanu), echipa bacauana va evolua astazi in deplasare, contra Rapidului CFR Suceava, pentru ca sâmbata sa ofere revansa “tevarilor” romascani pe “Letea”.

De fapt, meciul retur cu Petrotub va fi si singurul amical al SC-ului programat in Bacau in aceasta pauza competitionala. “La meciul de la Suceava voi continua sa dau minute de joc tuturor componentilor lotului. Sâmbata, in schimb, contra Petrotubului, vom incerca sa ne apropiem de ceea ce ar trebui sa fie formula de start din meciul cu Otelul, din debutul mini-returului”, a declarat antrenorul SC-ului, Cristi Popovici, care a implinit sâmbata trecuta vârsta de 48 de ani, prilej cu care elevii sai i-au oferit, pe lânga victoria din amicalul de la Roman, si un tort de ciocolata. “Speram ca si sezonul de primavara sa fie unul dulce pentru noi si sa accedem in play-off”, a spus tehnicianul bacauan.

PUBLICITATE

Pe 27 februarie, in prima etapa din 2016, Sport Club va primi vizita Otelului Galati, echipa a carei activitate a fost suspendata din motive financiare si juridice pâna pe 25 februarie. “Chiar daca se confrunta cu aceste probleme, eu sunt convins ca Otelul se va prezenta la Bacau pentru a nu risca excluderea. O va face cu juniorii si, probabil, cu jucatorii care nu au parasit inca gruparea galateana”, a mai spus Popovici. Dupa 18 etape scurse din campionatul Ligii a II-a, Sport Club ocupa locul 6 in Seria I, ultimul care garanteaza accesul in play-off, având doua puncte in plus fata de Gloria Buzau si patru fata de Rapid CFR Suceava.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ