A renuntat la varianta Câmpulung, dar nu si la cantonament. De ieri, Sport Club a intrat intr-un stagiu de pregatire centralizata care se va incheia la finalul saptamânii viitoare. Programat initial la munte, stagiul se va derula, din ratiuni de ordin financiar la baza proprie, de la stadionul “Letea”. “Ne adaptam la situatie, nu avem ce face. Important este sa ne incarcam cât mai bine bateriile, astfel incât sa ne atingem obiectivul fixat pentru sezonul de primavara: accederea in play-off-ul campionatului”, a declarat antrenorul SC-ului, Cristi Popovici, care a impartit perioada de cantonament in doua. Astfel, jucatorii Sport Clubului vor avea sâmbata si duminica libere, urmând sa reintre in programul de pregatire luni, 1 februarie.

De la mijlocul saptamânii trecute, lotului bacauan i s-a adaugat si Alex Giurgiu. Fundas de picior stâng, Giurgiu este nascut in 1992 si a evoluat in trecut, printre altele, la Turnul Severin, Farul si Astra. Ultima echipa la care a fost legitimat este divizionara C Performanta Ighiu. “Deocamdata, Giurgiu se afla in probe la noi, o decizie definitiva in privinta sa urmând sa luam dupa stagiul centralizat. Oricum, e un baiat foarte serios si, din câte am putut observa la cele câteva antrenamente efectuate alaturi de noi, are calitati”, a precizat antrenorul Popovici.

Gruparea bacauana si-a definitivat si programul de jocuri de verificare din aceasta iarna. Primul joc va avea loc pe 6 februarie, contra Aerostarului, cel mai probabil la Piatra Neamt. Pe data de 10, Sport Club va reveni la Piatra pentru testul cu Ceahlaul, pe 13 februarie se va deplasa la Roman, pentru jocul cu Petrotub, iar pe 16 va primi vizita Rapidului CFR Suceava. Ultimul amical va avea loc contra Petrotubului Roman, in Bacau, pe 20 februarie, cu o saptamâna inainte de reluarea campionatului.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ