Au venit Gheorghiu si Belecciu, au plecat Lozneanu, Antim, Punga, Andrei Pavel, Sascau, Hurdubei si Savu.

Sport Club Bacau a pus punct vacantei. Divizionara B si-a reluat ieri pregatirile la baza sportiva “Letea”, cu un lot modificat fata de maxi-turul campionatului, pe care l-a incheiat pe un loc de play-off, 6. Bacauanii nu vor mai conta in sezonul de primavara pe serviciile lui Lozneanu, Antim, Punga, Andrei Pavel, Sascau, Hurdubei si Savu. Primii cinci au fost disponibilizati la finalul anului, Hurdubei a plecat la FC Botosani, in timp ce portarul Savu a fost cedat sub forma de imprumut la concitadina Aerostar. Numarul sosirilor este inferior plecarilor. Astfel, la capitolul noutati figureaza, momentan, doar mijlocasul lateral Adi Gheorghiu, venit in postura de jucator liber dupa ce si-a reziliat contractul cu Ceahlaul Piatra Neamt si stoperul Alex Belecciu, revenit de la Aerostar, care-l detine in co-proprietate cu Sport Club. “Mi-as fi dorit ca numarul achizitiilor sa fie ceva mai mare. Chiar vorbisem cu unii jucatori, care isi manifestasera dorinta de a veni la Sport Club, insa posibilitatile financiare limitate ale clubului nostru nu au permis realizarea acestor mutari”, a declarat antrenorul Sport Clubului, Cristi Popovici, care se vede nevoit sa renunte si la cantonamentul montan de la Câmplulung Moldovenesc: “Lipsa banilor ne obliga sa efectuam stagiul de pregatire centralizata la baza proprie, in perioada 25 ianuarie- 6 februarie”.
La antrenamentul de ieri, tehnicianul bacauan a avut la dispozitie un numar de 21 de jucatori, dintre care noua sub 21 de ani. “Niciun alt club de liga secunda nu mai are in lot atât de multi jucatori U21. Le-am spus ca trebuie sa profite de sansa pe care o au si sa se pregateasca foarte bine in aceasta pauza competitionala. Chiar le-am dat exemplul lui Hurdubei, caruia i-a fost suficienta o repriza- cea din ultimul meci, cu Rapid CFR Suceava, in care a marcat doua goluri- pentru a intra in atentia Botosaniului”, a adaugat tehnicianul bacauan. Popovici a mai avut un mesaj pentru elevii sai: “Primul lucru pe care l-am spus baietilor la intrarea in vestiar a fost ca ar fi bine sa reciteasca declaratia pe care am dat-o atunci când am preluat Sport Clubul. Declaratia respectiva facea referire la faptul ca nu-mi place sa lucrez cu jucatori plafonati si ca ma debarasez foarte usor de acestia, asa cum a fost cazul si cu o parte din disponibilizatii din aceasta iarna”. O singura absenta nemotivata la reunirea lotului: mijlocasul Cosmin Neagu. “Discutasem cu el ca in cazul in care va avea vreo oferta sa ma anunte. Nu m-a anuntat, ceea ce inseamna ca va continua la noi. Voi vorbi cu jucatorul pentru a vedea ce l-a impiedicat sa se prezinte la reluarea pregatirilor”.
Lotul Sport Club Bacau: Miron, Ureche- portari; Mihalachioaie, Ursu, Belecciu, Burca, Druga, Ciuta, Tutu, Sahru, Corban, Dima, Vl. Silviu, Gheorghiu, Tintea, Adascalitei, Dumitriu, Vraciu, Ignea, Grumezescu, Nemteanu- jucatori de câmp.

PUBLICITATE


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. O echipa care renunță la căpitan este o echipa 0. Fără Lozneanu în apărare veți fi varza. El chiar făcea diferența. Nu degeaba era căpitan. Încă o mutare greșită a antrenorului.

  2. Cu atatea criteci la adresa celor care incearca sa tina acest club in viata ,,,,,si cu atatia suporteri care cred toti ca se pricep la fotbal dar nu ajuta cu nimic S,C BACAUL,,,,Astea sunt ,,,VARZA,,,Dl ,,,,Suporter care te crezi ca esti al acestui club,,,Rusine sa va fie celor care stiti numai sa criticati ,,,alti suporteri de la alte cluburi ies in strada si protesteaza situatia clubului pe care il simpatizeaza nu posteaza pe FEISBUC,,,trei cuvinte si gata a rezolvat problema,,,,asa cred ei,,

LĂSAȚI UN MESAJ