Weekendul se anunta hotarâtor pentru SC Bacau, in conditiile in care luni se trag la sorti meciurile din campionat

Campionatul ligii secunde a intrat in faza finala a pregatirilor. Luni va avea loc tragerea la sorti a jocurilor, iar sâmbata viitoare se va disputa prima etapa. Sport Club Bacau este inscrisa in campionat, dar participarea sa in competitie se afla sub semnul intrebarii. La fel ca si viitorul echipei, de altfel.

Valul va fi ridicat, probabil, in acest weekend, când este programata si o conferinta de presa- prima dupa multa vreme- in care presedintele SC-ului, Cristi Ciocoiu, va detalia situatia clubului pe care il conduce.

PUBLICITATE

In conditiile in care tratativele cu Primaria au intrat in impas (pozitia municipalitatii fiind clara, prin vocea primarului Cosmin Necula:

“Preluam echipa doar fara datorii”), singurele sperante ale divizionarei B se leaga de sosirea unui investitor. Acesta are un nume si un prenume: Tudose Viorel. Dar nu si un CV incurajator, postura sa de “posibil finantator” planând in trecut, fara succes, deasupra mai multor cluburi, de la Gloria Buzau la U Cluj si de la FC Arges la Ceahlaul.

Mai nou, patronul companiei Getica 95 se afla in discutii si cu Poli Timisoara, echipa care, de ieri, este inlocuitoarea Rapidului in prima liga. Tot ieri, conducerea Sport Clubului a asteptat un semnal din partea lui Viorel Tudose.

Pâna aseara, insa, raspunsul nu venise. “Inca mai speram ca lucrurile se pot rezolva, in sensul ca ne vom recupera banii munciti si ca echipa va participa in campionat”, isi fac singuri curaj jucatorii Sport Clubului.

Aceia care au mai ramas la echipa, fireste. Stiti cum se zice: speranta moare ultima. Numai ca, intr-un final, daca nu apare nimic nou, moare si ea.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ