Adio, dar ramân cu tine! Antrenorul Cristi Popovici va ramâne pe banca tehnica a divizionarei B Sport Club Bacau.

Sâmbata, dupa infrângerea de acasa cu Dunarea Calarasi (echivalenta cu cel de-al saselea esec intern al SC-ului in acest campionat), Popovici si-a prezentat demisia de onoare, insa conducerea gruparii bacauane nu a acceptat-o.

“In urma analizei facute la echipa, am decis ca pentru Sport Club cea mai buna solutie este de a continua sub comanda lui Cristi Popovici”, a anuntat, luni, presedintele clubului, Cristi Ciocoiu.

PUBLICITATE

Dupa 14 etrape, Sport Club se afla pe locul 7, la doar un punct de zona play-off-ului. Sâmbata, in runda a 15-a, bacauanii vor juca pe terenul Daciei Unirea Braila.

In alta ordine de idei, tot luni, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta a declansat un control la stadionul “Letea”, gazda Sport Clubului.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

7 COMENTARII

  1. Au jucat mai multe meciuri acasa. Ramane de vazut daca meciurile din deplasare vor fi tot fara infrangere. Jucatorii nu duc prea mult. Unii au promovat recent din C unde au avut putine meciuri, altii nu joaca 90 de minute. Trebuie preparator bun, energizante, metode de fortificare. Bani nu prea sunt. Dar si arbitrii trag cu cei care cumpara. In ambele meciuri cu Calarasiul arbitrii au tras cu adversarii. Rapidul e avantajata permanent, iar daca nu jucau la 3 zile (dupa ce i-au tinut la respect pa ASA, iar numai arbitrul i-a invins)) si cu Miron (in locul lui Ureche), meciul decurgea altfel. Sunt multe motive care apasa jucatorii, dar a intervenit si oboseala fizica si psihica, au fortat peste valoarea lor, iar asta s-a simtit. Au terminat benzina. Mergem inainte, iar din iarna vom mai vedea…

  2. Daca ai citi cu atentie articolul scrie ft clar ca conducerea (Ciocoiu) l.a convins sa ramana! Cine ar mai veni sa se chinuie cu situatia de la bacau in afara de un bacauan cu suflet mare….respect Cristi!

  3. Scriu aici doar ptr carcotasi sau clevetitori.
    Domnilor daca v-ati informa, cat de cat, cu cate probleme se confrunta conducerea administrativa din luna ianuarie încoace nu ati mai vorbi.
    Cristi Popovici nu este cel mai tare, cel mai bun antrenor din Romania, nici cel mai slab, dar in acest moment accepta un compromis ptr ca are o onoare de aparat, arata ca este bacauan si lucreaza cu inima. Gaura produsa de Stavarache&co a lasat “rani” adanci in bugetul clubului.
    Restul deduceti dv -stra urmarile suferite de aceasta grupare unde Gh.Poenaru, Cr.Ciocoiu, Cr.Popovici&co fac eforturi disperate ptr redresarea “corabiei”numita ASC Bacau.

  4. Da acum Ciocoiu a luat o decizie f. buna!Popovici a demonstrat prin rezultate ca poate face treba buna si la Bacau,doar ca trebuie sa recunoastem cu totii ca fotbalistii sunt destul de slabi in comparatie cu cei de la Rapid,Academica,si alte vreo citeva echipe.Daca se reuseste clasarea pe locul 6 la sfirsitul campionatului atunci toata stima pt. conducere si antrenori.Daca nu,atunci ar trebui adus Voicu sau facuta o fuziune si sa reprezinte Bacaul doar o singura echipa.Fuziune cu Aerostar!!!Asta este solutia pe viitor.DE ce sa avem in Bacau doua echipe de locurile 6-7-8 in liga 2 si liga 3?O singura echipa ar fi sustinuta financiar mult mai bine,plus ca poate ar veni si mai multi sponsori.Chivorchian ar trebui sa fie presedinte sau Voicu ca are experienta.

LĂSAȚI UN MESAJ