Trebuia sa fie campionatul marilor schimbari: o singura serie, 22 de echipe, fara play-off si play-out, dar, in sfârsit, cu drepturi TV insemnate. Pentru moment, este doar campionatul marilor incertitudini. Nu se cunoaste nici numarul participantelor, nici când se va da startul: pe 30 iulie, data fixata initial sau mai târziu?

Tot ceea ce se stie legat de editia 2016-2017 a Ligii a II-a este ca vineri, 15 iulie reprezinta data limita pentru inscrierea echipelor in campionat. Asta daca nu cumva, din lipsa de competitoare, termenul se va prelungi.

Deocamdata, pe grila de start a noului sezon de B figureaza doar 16 cluburi. Cu tot cu Sport Club Bacau. Chiar daca viitorul gruparii bacauane continua sa ramâna invaluit in ceata (trece sub tutela Primariei, ramâne sub ASC, se desfiinteaza?), Sport Club s-a inscris in campionat. Asta nu inseamna, neaparat ca va si participa, inscrierea constituind o simpla formalitate.

PUBLICITATE

Conducerea SC-ului a decis sa inscrie echipa in campionatul ligii secunde, in speranta ca, pâna la urma, situatia financiara va permite continuarea activitatii fotbalistice la nivel de liga secunda. Chiar daca in aceste zile se vehiculeaza si negocierea cu un investitor din zona privata, cea mai plauzibila varianta de salvare a echipei ramâne legata de trecerea acesteia la clubul Primariei, CSSM.

Pentru moment, singura noutate legata de posibilitatea ca Primaria sa preia echipa este o adresa trimisa de municipalitate in cursul zilei de miercuri, in care se solicita un raport cu situatia contabila a Asociatiei Sport Club. Jucatorii asteapta o intâlnire cu un reprezentant al Primariei, intâlnire care, dupa toate semnalele, nu va avea loc mai devreme de inceputul saptamânii viitoare.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

7 COMENTARII

  1. Salarii restante din Decembrie anul trecut, promisiuni peste promisiuni făcute jucătorilor, de la începutul pregătirii jucătorii nu mai au nici măcar doua mese asigurate pe zi, rusine vechii si noii conduceri a primăriei Bacau, rusine conducerii SC Bacau.

  2. Pt. Stan.Daca faci un antrenament cu baietii mai ales din pregatiri,ai manca,cam cat cred eu ca mananci in patru zile doar la o singura masa.Despre asta este vorba….Nu li se da nici masa si nici nu au bani.Tu cum te ai descurca fara sa primesti niciun ban din decembrie,sa ai si familie si sa faci si sport de performanta?

  3. Misu , lasa- l ca nu stie ce vorbeste ! Din pacate mai sunt si ” destepti ” ca el care nu vor decat sa faca rau ! Nu stiu cati ar rezista departe de familie fara nici un ban ! … Poate noua conducere se va gandi la aceasta situatie si o va rezolva pozitiv !

  4. Bine zis ,,,Anonymous,,,sa zis cu fotbalul in Bacau,cand ai asa sustinatori ca STAN ,,,,,ALO,,,Stane tu ce ai zice daca 6 luni de zile nu te-ai lua salariu …

LĂSAȚI UN MESAJ