ACS Berceni – SC Bacau 1-0 (1-0)

Sport Club Bacau a ratat o sansa importanta in lupta pentru accederea in play-off-ul Seriei I din Liga a II-a. Sâmbata, in etapa a 20-a, bacauanii au fost invinsi in deplasare cu 1-0 (0-0) de ACS Berceni, una din contracandidatele la ocuparea locului 6 (ultimul ce duce in play-off). Sport Club a controlat meciul de la Berceni, dar nu a reusit sa materializeze nici superioritatea numerica (Dinarte a fost eliminat in min. 30, pentru un fault violent asupra lui Gheorghiu), nici dominarea teritoriala.

Rând pe rând, Ignea, Vraciu, Dumitriu, Adascalitei si Druga au trecut pe lânga deschiderea scorului, care s-a produs in min. 65, dar in favoarea gazdelor. La un duel intre Ursu si Patrascu, arbitrul Botescu a dictat penalty, iar Fâstie l-a invins pe Miron de la punctul cu var, stabilind, totodata, si scorul final. “E frustrant modul in care am pierdut acest joc. Nici egalul nu ar fi fost in conformitate cu realitatea din teren, insa, la urma-urmei, ne-ar fi avantajat cât de cât. Asa, insa, r
amânem doar cu regretele, nu si cu punctele”, a declarat antrenorul SC-ului, Cristi Popovici, care a utilizat garnitura: Miron- Mihalachioae, Ursu, Burca, Giurgiu (’67 Nemtanu)- Corban, Adascalitei, Dumitriu, Gheorghiu (’31 Druga)- Vraciu, Ignea.

PUBLICITATE

Celelalte rezultate: Farul – Buovina Pojorâta 3-0, Rapid Bucuresti- Dunarea Calarasi 2-0, Otelul Galati – Gloria Buzau 0-2, CS Balotesti- Rapid Suceava 1-0, Ceahlaul- Dacia Braila 1-1.

Clasament: 1) Rapid Bucuresti 42p., 2) Dunarea Calarasu 39 p, 3) Dacia Braila 37p., 4) Academica Clinceni 33p., 5) Farul 31p., 6) SC Bacau 28 p., 7) Gloria 26p., 8) ACS Berceni 25p., 9) Rapid Suceava 22p., 10) CS Balotesti 17p., 11) Bucovina Pojorâta 15p., 12) Otelul 12p., 13) Ceahlaul 9p.
Etapa viitoare (miercuri, 9 martie, ora 15.00): Otelul- ACS Berceni, SC Bacau- CS Balotesti, Rapid Suceava- Farul, Bucovina Pojorâta- Ceahlaul, Dacia Braila- Rapid Bucuresti, Gloria Buzau- Academica Clinceni.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ