Elevii lui Cristi Popovici au reusit a doua victorie in play-off-ul ligii secunde dupa ce s-au impus sâmbata, 16 aprilie, pe teren propriu, in fata Daciei Unirea Braila. Chiar daca oaspetii au ramas in inferioritate numerica din minutul 10 când portarul Mitrea a vazut cartonasul rosu in urma unui fault comis in postura de ultim aparator, brailenii au reusit sa deschida scorul in minutul 25 prin Nita. Egalitatea a fost restabilita in minutul 38 de Grumazescu, rezultat ce s-a inregistrat si la pauza.

Diferenta a fost facuta in mitanul second când bacauanii au reusit sa se desprinda la 2-1 in minutul 54, pentru ca in minutul 70 Corban sa inchida tabela la 3-1. S.C. Bacau a aliniat urmatoarea formula de joc: Ureche – Mihalachioae, Ursu, Burca, Giurgiu – Adascalitei – Corban (din min. 81 Sahru), Dumitriu (76 Tutu), Druga – Vraciu, Grumezescu (67 Nemtanu).

In celelalte doua partide din play-off-ul ligii secunde Seria I Rapid Bucuresti s-a impus la Academica Clinceni cu 3 – 2, iar Farul Constanta a fost invinsa acasa de Dunarea Calarasi cu 6 – 0.
S.C. Bacau ocupa in acest moment locul IV in clasament cu 21 de puncte si va primi in etapa urmatoare, miercuri 20 aprilie, vizita celor de la Academica Clinceni.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ