Sport Club Bacau a câsttigat primul amical al iernii. Si-a facut-o intr-o maniera mai categorica decât o arata scorul.

Ieri, divizionara B bacauana s-a impus cu 2-0 pe terenul sintetic al colegei de serie, Ceahlaul Piatra Neamt. Echipa antrenata de Cristi Popovici a deschis scorul in minutul 42, prin Dumitriu si a sigilat tabela in min. 75, atunci când Druga a transformat o lovitura de la 11 metri dictata pentru un fault asupra lui Nemteanu.

Amicalul de la Piatra a prilejuit si debutul lui Belecciu, Giurgiu, Gheorghiu si Masella sub culorile Sport Clubului. Bacauanii au inceput amicalul de la Piatra cu urmatoarea garnitura: Ureche- Mihalachioae, Ursu, Belecciu, Giurgiu- Corban, Adascalitei, Dumitriu, Gheorghiu- Vraciu, Grumezescu. Au mai jucat: Miron, Tintea, Masella, Burca, Druga, Sahru, Nemteanu, Ignea, Ciuta, Dima si Tutu.

Pâna la reluarea campionatului Ligii a II-a, SC Bacau va mai sustine inca trei teste: pe 13 februarie (in deplasare) si pe 20 (acasa), cu Petrotub Roman si pe data de 16, la Suceava, cu Rapid CFR.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ