Concordia Chiajna – Aerostar Bacău (azi, ora 17.00)

Prima intermediară a anului aduce și prima deplasare din play-out pentru Aerostar Bacău. Aflată pe ultimul loc în grupa B, echipa băcauană a început această a doua fază a campionatului cu o înfrângere acasă, 0-2, sâmbăta trecută, în fața vecinei de clasament, CSM Reșița. Azi, „aviatorii” se deplasează în fieful Concordiei Chiajna, care s-a impus și ea în 2021 la Bacău, dar în sezonul regulat.

„Întâlnim o formație experimentată, care vine după o victorie pe terenul Petrolului și care pornește cu prima șansă. În ciuda rezultatelor din ultima vreme și a locului din clasament, consider că avem și noi argumentele noastre.

Totul este să dăm dovadă de o mult mai mare concentrare în fazele importante ale jocului”, a declarat antrenorul Aerostarului, Mișu Ionescu, care nu se confruntă cu probleme de efectiv înaintea confruntării de la Chiajna. Clasamentul grupei B din play-out: 1) Petrolul Ploiești 34p., 2) Viitorul Pandurii Tg. Jiu 32p., 3) Gloria Buzău 29p., 4) Concordia Chiajna 28p., 5) Unirea Slobozia 23p., 6) CSM Reșița 22p., 7) Aerostar Bacău 10p.PUBLICITATE