Divizionara B Foresta Suceava a fost revitalizata sub bagheta lui Cristi Popovici. De la sosirea sa pe banca Forestei, Popovici o tine dintr-o victorie intr-alta. Sâmbata, in etapa a cincea a Ligii a II-a, sucevenii au obtinut cel de-al treilea succes la rând, impunându-se cu 1-0 in deplasare, contra lui ACS Berceni.

Unicul gol al meciului a fost reusit de un fost component al Sport Clubului, Bogdan Rusu, care a reluat in plasa in min. 74 centrarea unui alt ex-bacauan, Cainari. De altfel, la Berceni, echipa antrenata de Cristi Popovici si Marius Gireada a avut in componenta nu mai putin de cinci fosti jucatori ai Sport Clubului: Masella, Druga, Cainari, B. Rusu si Dumitriu.

Dupa cinci etape, gruparea prezidata de fostul fundas al FCM Bacau, Dorin Goian se afla pe locul 8, cu 9 puncte. “Mai avem de lucru, dar cred ca suntem pe drumul cel bun. Am gasit la Suceava o atmosfera de lucru foarte buna. Regretul meu- si nu doar al meu- este ca nu am putut sa ne continuam activitatea profesionala in Bacau”, a declarat saptamna trecuta pentru “Desteptarea” Cristi Popovici.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. Un staff tehnic format din Gh.Poenaru -Cr.Popovici -S.Condurache ar fi condus astăzi o grupare a Bacăului, nu contează numele, în Liga I dacă băcăuanii cu drept de vot nu l-ar fi adus pe ”jilțul” primăriei pe nemernicul de Romică Stavarache, un fariseu și o mârliță de om.

LĂSAȚI UN MESAJ