Rapid Bucuresti- Sport Club Bacau (azi, ora 20.00/ Digisport)

E un meci de 1-6. La propriu si la figurat. La propriu pentru ca fata in fata se gasesc lidera, Rapid Bucuresti si echipa de pe locul 6, Sport Club Bacau. La figurat pentru ca de rezultatul din Giulesti depinde intr-o buna masura prezenta in play-off a oaspetilor. Sigur, bacauanii vor evolua contra Rapidului cunoscând verdictul meciului de ieri, dintre Farul si ACS Berceni (doua contracadidate la prezenta in play-off), insa, indiferent de rezultatul de la Constanta, antrenorul Sport Clubului, Cristi Popovici a anuntat ca echipa sa va merge la victorie in Giulesti, in partida care va pune punct etapei a 24-a din Liga a II-a.

“Noi ne-am oferit mereu la joc, nu am mers la ciupeala. La fel se va intâmpla si acum. Mergem pe atac, mergem pe cartea victoriei”, a declarat tehnicianul bacauan, care a urmarit lidera si in partida de duminica trecuta, desfasurata pe terenul celuilalt Rapid al Seriei I, cel din Suceava: “Sincer, ma asteptam ca bucurestenii sa-si creeze mai multe ocazii si sa ia toate cele trei puncte. S-a terminat 0-0, dar Rapid ramâne o echipa solida care, sa nu uitam, beneficiaza si de un sprijin fantastic din partea propriului public. Eu sper ca atmosfera din Giulesti sa-i motiveze pe jucatorii mei, nu sa-i copleseasca”. Sport Club vine dupa doua victorii consecutive: 2-1 la Constanta, impotriva Farului si 3-0 acasa, in compania “lanternei rosii”, Ceahlaul. Rapid, in schimb, a adunat doua remize in ultime trei etape. Doua remize, adica tot atâtea câte a strâns Bacaul in intreg campionatul!

“Si acesta este un argument statistic in favoarea jocului nostru deschis. Imi doresc ca echipa sa repete evolutia buna de la Constanta, mai ales ca, fiind televizata, partida va oferi posibilitatea baietilor nostri de a se face remarcati”, a spus Cristi Popovici. Sport Club a plecat spre Bucuresti ieri, in jurul orei 14.00, dupa antrenament. Bacauanii nu pot conta, in continuare, pe Masella (accidentat), dar l-au recuperat pe Adrian Gheorghiu.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ