Sport Club Bacau a incheiat turul de campionat al Ligii secunde cu o noua infrangere.

Sambata, bacauanii au cedat cu scorul de 2-1 meciul sustinut pe teren propriu in compania celei mai bune formatii din serie, FC Voluntari.

Oaspetii au condus cu scorul de 2-0 prin golurile inscrise de Vodut (min 37) si Calintaru (min 58), Sport Club reducand din diferenta in minutul 87 prin Bogdan Rusu.

PUBLICITATE

In ciuda superioritatii categorice a Voluntariului, bacauanii puteau, totusi, incheia meciul la egalitate.

Din pacate pentru ei, in minutul 90, cel mai slab jucator de pe teren, Bogdan Rusu, care in prima repriza a ratat doua ocazii imense singur cu portarul, a gafat din nou in pozitie de unu la unu cu Botas, alegand o solutie neisnspirata, o combinatie intre jumatate de sut si jumatate de pasa.

Merita notata si imensa ocazie irosita in minutul 62 de Bogdan Ungureanu, care, din cinci metri si cu portarul Botas batut, a sutat paralel cu poarta.

“Ocazia lui Ungureanu a fost, probabil, ratarea anului. Scartaim din toate incheieturile iar obiectivul nostru este sa adunam cat mai multe puncte pana la iarna, cand, fara nici un fel de indoiala, vom remania lotul de jucatori”, a declarat antrenorul SC Bacau, Cristi Popovici.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ