Gloria Buzau- Sport Club Bacau (sâmbata, ora 11.00)

Alta deplasare, acelasi scenariu. La o saptamâna dupa ce s-a impus la Braila, cu 1-0, divizionara B Sport Club Bacau merge in fieful Gloriei Buzau, vizând un nou rezultat pozitiv. Nu este singurul numitor comun: ca si etapa trecuta, bacauanii, confruntati cu probleme de ordin financiar, vor efectua deplasarea in dimineata jocului.

“Nu e usor, dar nu avem ce face. Strângem din dinti si-i dam bataie”, a declarat antrenorul SC-ului, Cristi Popovici, care va continua sa ruleze lotul: “Practic, in acest play-off, toti jucatorii vor primi sansa. Ei se afla in plina faza de monitorizare, astfel incât sa ne edificam asupra carora dintre ei vom miza si de la vara incolo”.

Bacauanii nu se confrunta cu suspendari (Druga, Vraciu, Lozneanu si Andrei Pavel aflându-se la limita in ceea ce priveste avertismentele), insa au doi accidentati care vor absenta la Buzau: Cainari si Dumitriu.

“Ambii au probleme musculare si am decis sa-i menajam la jocul de sâmbata, unul in care vom intâlni o grupare care beneficiaza de multi jucatori cu experienta precum Georgian Marcu, Palimaru, Vlaicu, Dedu sau Claudiu Dumitrescu. Mizez pe elanul si tineretea noastra, chiar daca oboseala care se va acumula in timpul deplasarii si va spune, probabil, cuvântul”, a concluzionat Popovici.

Programul complet al etapei a patra din play-off: Rapid CFR Suceava- FC Voluntari, Gloria Buzau- Sport Club Bacau, Academica Arges – CF Braila.

Clasament Play-off
1 FC Voluntari 25 19 3 3 66-22 60p.
2 Academica Arges 25 17 4 4 54-16 55p.
3 Rapid Suceava 25 11 8 6 41-31 41p.
4 Gloria Buzau 25 12 4 9 42-38 40p.
5 Sport Club Bacau 25 9 6 10 36-32 33p.
6 CF Braila 25 7 10 8 31-31 31p.

Rares Enea, la debut

Daca in meciul de la Braila, Savu si Oancea au jucat pentru prima data in B sub culorile Sport Clubului, sâmbata, la Buzau, bacauanii pregatesc un nou debut. De data aceasta, unul precoce. Este vorba de atacantul de 15 ani, Rares Enea, a carui poveste „Desteptarea” v-a prezentat-o pe larg in urma cu o saptamâna. De marti, Enea, care este component al nationalei României U15, si-a inceput antrenamentele cu prima echipa a Sport Clubului si este foarte posibil ca el sa debuteze contra Gloriei. “Ramâne de vazut cât anume va juca, insa, indiferent de numarul de minute, debutul in liga secunda constituie pentru acest atacant cu calitati fizice remarcabile un mare capital de incredere”, a declarat antrenorul SC-ului, Cristi Popovici.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ