Situatia divizionarei B Sport Club Bacau ramâne, in continuare, incerta. Jucatorii SC-ului asteapta sa aiba, in cel mai scurt timp, o discutie cu autoritatile locale, in conditiile in care primarul Cosmin Necula a facut publica intentia municipalitatii de a prelua echipa si locul din liga secunda prin CSSM Bacau, clubul Primariei.

“Am citit in «Desteptarea» despre posibilitatea ca echipa sa treaca la Primarie. Asteptam ca un reprezentant al Primariei sa vina sa vorbeasca si cu noi si sa ne spuna in detaliu despre ce este vorba, astfel incât incertitudinile sa se risipeasca”, a fost reactia jucatorilor care, in ciuda faptului ca sunt neplatiti de la inceputul anului, au continuat sa se antreneze si ieri.

Intâlnirea dintre reprezentantii Primariei si jucatorii SC-ului ar trebui urgentata cu atât mai mult cu cât inscrierile in Liga a II-a se pot face doar pâna pe 15 iulie.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ