Plecati din nou in ziua jocului, ca si la precedentul meci de campionat, câstigat miercuri cu 5-1 la Clinceni, contra Academicii, bacauanii de la Sport Club nu au putut repeta isprava si sâmbata, la Braila.

De data aceasta, SC Bacau a pierdut cu 2-0 intâlnirea cu gazdeele de la Dacia Unirea Braila, din penultima etapa a play-off-ului ligii secunde. Oboseala si-a pus amprenta pe evolutia oaspetilor, care au primit cele doua goluri in ultimele 17 minute de joc.

Scorul a fost deschis in min. 73 de Frunza, intrat pe teren cu trei minute mai devreme, rezultatul final fiind stabilit in min.80, de Musca. Antrenorul Cristi Popovici a utilizat formula: Ureche- Masella (’79 Sahru), Ursu, Burca- Mihalachioae, Adascalitei, Corban (’79 Ignea), Giurgiu- Grumezescu (’66 Nemtanu), Vraciu, Gheorghiu. In ultima etapa, programata sâmbata, 28 mai, Sport Club va primi vizita liderei Rapid Bucuresti.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ