Debut cu stângul pentru nou-promovata în Liga a II-a, Aerostar Bacău. Sâmbătă, în prima etapă de campionat, ”aviatorii” au fost învinși cu 1-0 pe teren propriu de Pandurii Târgu-Jiu. Măcinată de probleme financiare și de efectiv, Pandurii a deplasat la Bacău un lot alcătuit din numai 14 jucători, cel mai vârstnic fiind Ciobanu (25 de ani).

În ciuda acestui fapt, gorjenii au plecat cu toate cele trei puncte, grație golului realizat în minutul 81 de atacantul în vârstă de numai 18 ani, Măcăneanu.

Acesta a taxat amnezia stoperilor băcăuani și l-a învins pe Potcoavă cu o lovitura de cap la colțul scurt. Marcați de trac, băcăuanii au intrat greu în joc, acțiunile lor fiind lipsite de luciditate.

Cu toate acestea, pe final, Aerostar putea să înscrie cel puțin o dată, cea mai mare ocazie a meciului înregistrându-se în minutul 89, la poarta oaspeților, acolo unde Hurdubei a șutat în Cotolan, iar Vraciu, venit în viteză, a reluat în transversală! Runda viitoare, Aerostar va evolua la București, contra lui Metaloglobus, echipă învinsă și ea în prima etapă a Ligii a II-a: 0-2 la Cluj, cu „U”.

Aerostar: Potcoavă- Mihalăchioae, Mihăeș, Al. Ichim, Chirilescu- Sahru, Chirilă (’84 Adascăliței), Fl. Istrate (’70 Hurdubei), Căinari- Buhăcianu (’70 A. Pavel), Vraciu.PUBLICITATE