Blocând-o pe ACS Berceni in ultima etapa a sezonului regulat (scor 1-1), Rapid Bucuresti a dat unda verde Sport Clubului pentru play-off. Bacauanii vor avea prilejul de a le multumi giulestenilor personal. Chiar la sfârsitul acestei saptamâni, când vor intâlni Rapidul in Grant, in prima etapa a play-off-ului. “Le vom multumi inainte de joc, dar in timpul meciului sper sa ne luam revansa pentru acel 1-5 din sezonul regulat, atunci când lor le-a intrat absolut tot”, a declarat capitanul Sport Clubului, Razvan Adascalitei.

“Pentru noi, participarea in play-off e un stimulent: intâlnind adversari buni, vrem sa demonstram ca nu le suntem cu nimic inferiori. Nu avem nimic de pierdut; mai jos de locul 6 nu putem cobori”, a adaugat Adascalitei. Asadar, pentru Sport Club, play-off-ul incepe cu Rapid si se termina… tot cu Rapid, desfasurarea returului fiind inversa cu cea a turului.

Clasamentul cu care se va porni in play-off: 1) Rapid Bucuresti 25p., 2) Dunarea Calarasi 23p., 3) Dacia Braila 21p., 4) Farul 19p., 5) Academica 19p., 6) SC Bacau 15p.
Programul play-off-ului in Seria I:
Etapa I, 9 aprilie: Rapid Bucuresti- SC Bacau, Dunarea Calarasi- Academica Clinceni, Dacia Unirea Braila- Farul Constanta.
Etapa a II-a, 16 aprilie: Academica Clinceni- Rapid, Farul- Dunarea Calarasi, SC Bacau- Dacia Braila.
Etapa a III-a, 23 aprilie: Rapid- Farul, Dunarea Calarasi- Dacia Braila, SC Bacau- Academica Clinceni.
Etapa a IV-a, 30 aprilie: Dacia Braila- Rapid, Farul- Academica Clinceni, Dunarea Calarasi- SC Bacau.
Etapa a V-a, 7 mai: Rapid- Dunarea Calarasi, Academica Clinceni- Dacia Braila, SC Bacau- Farul.
Etapa a VI-a, 10/11 mai: Dunarea Calarasi- Rapid, Dacia Braila- Academica Clinceni, Farul- SC Bacau.
Etapa a VII-a, 14 mai: Rapid- Dacia Braila, Academica Clinceni- Farul, SC Bacau- Dunarea Calarasi.
Etapa a VIII-a, 21 mai: Farul- Rapid, Dacia Braila- Dunarea Calarasi, Academica- SC Bacau.
Etapa a IX-a, 28 mai: Rapid- Academica Clinceni, Dunarea Calarasi- Farul, Dacia Braila- SC Bacau.
Etapa a X-a, 4 iunie: SC Bacau- Rapid, Academica Clinceni- Dunarea Calarasi, Farul- Dacia Braila.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ