Rapid CFR Suceava – Sport Club Bacau (sâmbata, ora 11.00)

La o saptamâna de la acel 4-3 rocambolesc de pe “Letea”, Sport Club Bacau si Rapid CFR Suceava se vor afla din nou fata in fata. De data aceasta, la Suceava, in prima etapa a returului din play-off-ul ligii secunde. Vecine de clasament, cele doua adversare de sâmbata sunt si colege de suferinta in plan financiar.

Pentru a “n”- a oara in aceasta primavara, bacauanii vor face deplasarea in ziua meciului. “Suntem intr-o situatie foarte dificila. Continui, totusi, sa sper in buna credinta si in seriozitatea autoritatilor locale, care ne-au promis tot sprijinul. Avem restante salariale in cuantum de patru luni, jucatorii au dat dovada de toata intelegerea, insa daca lucrurile nu se vor rezolva intr-un timp cât mai scurt, riscam sa nu ne mai putem continua activitatea”, a declarat directorul tehnic al bacauanilor, Gheorghe Poenaru.

PUBLICITATE

Cel putin la fel de critica este si situatia gruparii sucevene, in conditiile in care Consiliul Local a respins un proiect de hotarâre referitor la finantarea echipei conduse de Bogdan Tudoreanu. Suporterii Rapidului CFR au decis sa organizeze un miting in fata Primariei la finalul partidei de sâmbata, cu Sport Club Bacau, pentru a protesta fata de situatia limita a echipei lor. “Uniti pentru sport! Sportul sucevean nu moare”, este cuvântul de ordine al manifestarii gândite de fanii Rapidului CFR.

In plan strict sportiv, jocul de sâmbata este unul lipsit de miza, asa cum a fost si confruntarea din urma cu o saptamâna. Gazdele nu au mai câstigat de opt etape, in timp ce oaspetii (de la care vor lipsi Druga, Vraciu si Strugariu, in timp ce Ursu, Taban si Dumitriu figureaza ca incerti) au evolutii oscilante. “Sper sa avem aceeasi determinare din startul partidei directe de acasa, in care ne-am distantat la 3-0 si sa nu mai repetam greselile ulterioare”, a precizat antrenorul SC-ului, Cristi Popovici.

Programul etapei viitoare, prima din returul play-off-ului (9 mai): Academica- FC Voluntari, Rapid CFR Suceava- Sport Club, Gloria Buzau- CF Braila.

Clasament play-off

1 FC Voluntari 27 20 4 3 70-24 64p.
2 Academica Arges 27 18 5 4 58-18 59p.
3 Gloria Buzau 27 13 4 10 46-42 43p.
4 Rapid CFR 27 11 8 8 45-38 41p.
5 Sport Club Bacau 27 10 6 11 41-37 36p.
6 CF Braila 27 8 10 9 35-36 34p.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

 1. Dupa cele 6 meciuri din PLAY-OFF:
  1. Voluntari 14p;
  2. Academica 13p;
  3. SC BACAU 9p;
  4. Gl. Buzau 6p;
  5. CF Braila 5p;
  6. Rapid Sv. 1p.

LĂSAȚI UN MESAJ