Ultimele zile de vacanta pentru divizionara B Sport Club Bacau, a carei reunire este programata poimâine, la ora 11.00, la baza “Letea”. In vederea noului sezon competitional gruparea bacauana va reduce nivelul salarial al jucatorilor si antrenorilor, in ton cu bugetul si cu dorinta ca, pâna la finalul anului, sa se ajunga la zero in ceea ce priveste datoriile.

Totodata, lotul va cunoaste o serie de modificari. Astfel, Cristi Popovici nu va mai conta pe portarul Razvan Petrariu (transferat la prim divizionara FC Voluntari) si Cosmin Neagu (aflat pe punctul de a semna cu FC Clinceni), care intregesc lista ce cuprinde mai vechile despartiri de Bogdan Rusu, Catalin Strugariu, Catalin Curiliuc si Vladut Pavel.

La capitolul achizitii, Sport Club este interesata de imprumutul fundasului Alex Belecciu si a atacantului C. Matei (ambii de la Aerostar), dar si de trei juniori de la CSM Pascani. In functie de buget va fi stabilit si locul de cantonament.

PUBLICITATE

Cert este ca pâna pe 29 august, atunci când va incepe campionatul ligii secunde, SC Bacau va sustine mai multe jocuri de verificare, printre adversari aflându-se Ceahlaul Piatra Neamt, Rapid Suceava si Aerostar. Sistemul viitoarei editii de campionat se va cunoaste dupa data de 20 iulie, in functie de numarul de echipe inscrise.

In cazul in care numarul acestora nu va depasi 22, se va trece la un campionat cu o singura serie, presedintele FRF Razvan Burleanu avertizând ca inscrierea si neparticiparea sau abandonul atrag ca penalizare retrogradarea in Liga a V-a.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

4 COMENTARII

  1. ba sacalilor…ba hotilor…stavarache si goian tuva-n gatlej..dati banii bai la oamenii de la club ca jucatorii isi rup picioarele si nu au bani nici de o chifla in stomac…nici nu stiu de ce ati iesit din puscarie..acolo trebuia sa stati mult si bine la cat ati furat

LĂSAȚI UN MESAJ