In acest weekend se va disputa grosul etapei a 22-a din Seria I a Ligii a II-a. Epilogul rundei va avea loc, insa, de-abia marti, de la ora 19.00, la Constanta, acolo unde Farul va primi vizita Sport Clubului Bacau. Programarea, conditionata de postul care va transmite meciul (Digi), nu a cazut deloc bine bacauanilor, .

“Chiar daca sansele noastre la play-off s-au diminuat substantial, am fi preferat sa jucam sâmbata sau duminica”, a declarat antrenorul Sport Clubului, Cristi Popovici. Farul se afla pe pozitia a cincea in clasament, cu 32 de puncte, in timp ce SC Bacau se afla cu un loc mai jos si trei puncte mai putin. Celelalte jocuri ale rundei a 22-a: ACS Berceni- Gloria Buzau, CS Balotesti – Otelul Galati, Ceahlaul- Rapid Suceava, Academica Clinceni.

PUBLICITATE


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

 1. Dupa meciurile de sambata, in clasamentul adevarului, care ia in calcul eficacitatea obtinerii punctelor acasa/deplasare in functie de numarul de meciuri jucate, Berceni are -1, Buzaul -3 si Bacaul -4.
  Cu echipele de pe primele 5 locuri, Bacaul a obtinut 1 punct, iar cu cele de sub locul 6, a obtinut 28 puncte.
  Mai sunt de disputat:
  Bacaul,
  acasa, cu Ceahlaul; in deplasare, cu Farul, Clinceni, Rapid;
  Berceni,
  acasa, cu Balotesti, Ceahlaul; in deplasare, cu Farul, Rapid;
  Buzau,
  acasa, cu Calarasi, Braila; in deplasare, cu Balotesti, Farul.

LĂSAȚI UN MESAJ