Sport Club Bacau ramine cu un punct dupa primele doua etape ale ligii secunde. Dupa ce a fost egalata in extremis in runda inaugurala de Dunarea Calarasi, formatia bacauana a cedat, simbata, cu 0-1, meciul de acasa sustinut in fata Daciei Unirea Braila.

Echipa braileana a dominat jocul de pe “Letea”, interventiile portarului Miron aminnind in mai multe rinduri deschiderea scorului. Goal-keeper-ul gazdelor a trebuit insa, sa se recunoasca invins in min. 76, la executia de clasa (sut cu efect in vinclu de la 20 de metri) a atacantului Under 19 Musca.

Sport Club a avut o evolutie palida, fara nerv si fara consistenta, iar victoria Bratilei a fost perfect meritatadupa meci si antrenorul gazdelor, Cristi Popovici, asa cum a recunoscut . Miercuri, echipa lui Popovici va evolua in deplasare, contra lui Atletico Vaslui, in faza a cincea a Cupei Rominiei, pentru ca simbata viitoare sa joace pe terenul Bucovinei Pojorita, in etapa a treia a campionatului.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. CE sa mai spunem noi suporteri acestei ,,,ECHIPE ,,, am inceput iara-si ca anul trecut reusim cu greu sa luam un punct din deplasare si acasa pierdem TREI ,,iara-si o sa invocam ca nu avem bani ca nu avem stadion dar FOTBAL SI FOTBALISTI avem la echipa asta D-LOR CIOCOIU ,,,POPOVICI si cine va mai aflati in barca asta numita,,,,SPORT CLUB BACAU,,,iarasi suntem ciuca batailor ,,,,TREZITI-VA FRATIOLR BACAUL NU MERITA ASA CEVA,,, DL CIOCOIU vedeti ca DL GRIGORAS nu are contract cu nimeni poate il aduceti la echipa ca si el e BACAUAN si poate ne va scoate la liman anu asta ce ziceti,,,,MERITA

  2. D-le Grig, nici mama lu’Petre Grigoras, nici mama-mare a lui Pep Guardiola nu poate obtine rezultate cu fotbalisti flamanzi, cu juniori fara valoare competitionala ptr acest nivel si fara o atmosfera propice de pregatire ptr fiecare meci in parte. Cr.Ciocoiu, Gh.Poenaru si Cr.Popovici si-au luat pe umeri o povara f grea prin asumarea raspunderii ca va mentine aceasta grupare, ASC Bc, la nivelul de Liga a II-a in conditiile cand nu primesc nici un ajutor de la Primaria Bc. dar au in “spate” o datorie imensa (de achitat) lasata de gruparea R.Stavarache, Liviu Goian&co.
    Cr.Ciocoiu, Gh.Poenaru sau Nicolae Vatafu s-au imprumutat in nume propriu, pe la diferite cunostinte, ptr a plati baremurile de arbitraj si alte cheltuieli ale clubului strict necesare.
    Este usor a critica.

LĂSAȚI UN MESAJ