SC Bacau- Dunarea Calarasi 1-1 (0-0)

Sport Club nu are simpatii pentru fruntasele ligii secunde. Si nici mila! Dupa ce a produs deraierea Rapidului, chiar in Giulesti, echipa lui Cristi Popovici a detronat sâmbata si lidera de pâna atunci a Seriei I, Dunarea Calarasi.

Bacauanii au tinut in sah formatia calaraseana, fiind aproape de o noua victorie cu 1-0, dupa cea reusita miercuri, pe terenul Farului. Oboseala a facut insa ca Adascalitei si compania sa cedeze teren pe final, fiind egalati in min. 75, ca urmare a reusitei lui Alami. O remiza echitabila. Si un meci inceput cu o intârziere de… 45 de minute, prima repriza neoferind practic nimic, cu exceptia unei reluari pe lânga poarta a lui Vraciu, in urma unui corner.

PUBLICITATE

Golgheterul bacauan si-a respectat statutul in mitanul secund, deschizând scorul in min. 53, la o faza nascuta din preluarea gresita a portarului Ureche (altfel, buna evolutia sa), continuata cu “schimbul de stafeta” pe banda dreapta dintre Mihalachioae si Sahru si finalizata de Vraciu printr-o executie spectaculoasa (sut sub transversala), dupa o preluare inteligenta din mijlocul a trei fundasi adversi. Gazdele au avut sansa desprinderii in minutul 72, atunci când sutul din unghi al lui Dumitriu a fost neutralizat de Lungu, dupa care au avut de suportat asaltului declansat de Dunarea.

Veniti in valuri peste adversar, oaspetii au egalat cu un sfert de ceas inainte de final prin marocanul Alami, autorul unei treceri in viteza, completata de un sut plasat care au facut sah-mat defensiva SC-ului. Bacauanii isi respecta blazonul (dar si competitia), tinând in sah (ex) lidera si pregatindu-se de un joc, cel de miercuri, cu Academica Clinceni, care i-ar putea propulsa pe locul 4.

SC Bacau: Ureche- Ursu, Adascalitei, Burca- Mihalachioae, Tutu (’40 Masella), Dumitriu, Giurgiu- Sahru (’55 Grumezescu), Vraciu, Gheorghiu (’73 Dudu). Antrenor: Cristi Popovici.

Dunarea Calarasi: C. Lungu- Tenea, Bumbac, B. Panait, M. Popescu- Vadrariu (’73 V. Andrei), S. Matei (’43 V. Alexandru), Preoteasa (’55 Al. Stoica)- Kanda, Alami, S. Popescu. Antrenor: Adrian Mihalcea.
Celelalte rezultate ale etapei a opta: Rapid Bucuresti- Dacia Unirea Braila 1-0, Academica Clinceni- Farul Constanta 2-5.

Programul etapei viitoare (miercuri, 18 mai): Dacia Braila- Dunarea Calarasi, Academica Clinceni- SC Bacau, Farul- Rapid.

Clasamentul Seriei I, play-off

1 Rapid Bucuresti 7 4 0 3 7-9 37p.
2 Dunarea Calarasi 7 3 3 1 15-5 35p.
3 Dacia Braila 7 3 1 3 12-9 31p.
4 Academ. Clinceni 7 2 2 3 13-16 27p.
5 Sport Club Bacau 7 3 2 2 10-12 26p.
6 Farul Constanta 7 2 0 5 12-18 25p.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ