Sport Club Bacau – Dunarea Calarasi 1-1

Divizionara B SC Bacau a tinut in sah lidera Seriei I Dumarea Calarasi, principala aspiranta la promovare in Liga I.

Sambata, pe stadionul Letea, bacauanii au remizat in compania calarasenilor, scor 1-1, la capatulunui meci care a impresionat doar in repriza secunda.

Gazdele au deschis scorul in minutul 53 prin golgheterul Vraciu, care a finalizat cu un sut sub transversala o actiune splendida, in timp ce lidera a restabilit egalitatea ni munitul 75, atunci cand Alami l-a invins pe Ureche, dupa o frumoasa actiune personala.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

 1. Numai dupa meciurile din play-off:
  1.Calarasi 12p (15-5) Ad +1;
  2 Rapid 12p (7-9) Ad 0;
  3.Bacau 11p (10-12) Ad -1;
  4.Braila 10p (12-9) Ad +1;
  5.Clinceni 8p(13-16) Ad -1;
  6.Farul 6p (12-18) Ad -3.

  Bacaul, daca ar mai fi rezistat 15 minute cu 1-0, ar fi fost pe primul loc dupa meciurile (numai) din play-off ! E un progres al echipei, deoarece dupa meciurile din sezonul regulat cu echpele de pe locurile 1-5, Bacaul a obtinut 2 puncte. Se vede ca echipa ar avea stofa de liga 1 (cu inca 3-4 transferuri), dar nu are bani si stadion. Chiar si asa, Bacaul trebuia sa fie pe locul 2 in clasamentul meciurilor numai din play-off, deoarece Rapidul a mai primit cadou un gol cu Braila. In tot campionatul, ar fi peste 14 puncte luate mocca de Rapid. Penalizarea de 6 puncte se pare ca e mica fata de realitatea jocului Rapidului si murdaria financiara demonstrata, asemanatoare Ceahlaului (din liga 5), dar de vreo 5-6 ori mai mare ca valoare decat la Ceahlaul. Jucatori si antrenori pacaliti pentru a juca, fara ca acestia sa mai vada vreun ban.

LĂSAȚI UN MESAJ