Ofiterul de presa al SC-ului, Catalin Barzaghideanu si antrenorul echipei Cristi Popovici, la conferinta premergatoare jocului cu Braila. Foto: Ioan Bisca

Sport Club Bacau- Dacia Unirea Braila (sâmbata, ora 11.00, stadion “Letea”)

In urma cu o saptamâna, la Calarasi, a fost egalata pe final, dupa ce a fost nevoita sa joace aproape jumatate de ora in zece. Acum, insa, Sport Clubul nu-si mai poate permite sa rateze victoria. Cu atât mai mult cu cât evolueaza pe teren propriu. E drept, sâmbata, pe “Letea” vine Dacia Unirea Braila, o echipa care ii are in componenta pe Frunza, Onofras, Olenic sau Ivan, “jucatori care pot face oricând diferenta la acest nivel”, asa cum a remarcat antrenorul SC-ului, Cristi Popovici, insa bacauanii nu se gândesc decât la toate cele trei puncte.

“Punctului de la Calarasi ii putem da greutate doar printr-o victorie cu Braila”, a precizat Popovici, care, exceptându-l pe Cosmin Neagu (suspendat), are la dispozitie intreg lotul de jucatori. Inclusiv atacantii Hurdubei si Grumezescu, aflati in urma cu pregatirea fizica in conditiile in care au ajuns la Sport Club cu mult dupa reluarea pregatirilor din vara, dar gata oricând sa intre pe parcursul unui joc. In acest moment, insa, Hurdubei si Grumezescu intâlnesc un obstacol nu in propria conditie de ordin fizic, ci in prevederile regulamentare care impun divizionarelor B utilizarea a doi jucatori Under ’96. “Astept luni sosirea unui portar U96, care este legitimat actualmente la o alta echipa de liga secunda. Sosirea lui imi va permite sa maresc forta de atac a echipei la jocurile de acasa. Pâna atunci, insa, ma vad nevoit sa titularizez un junior, in speta pe Ignea in atac. Nu-mi convine ca trebuie sa las pe banca atacanti experimentati, dar asta e situatia”, a declarat Popovici, care considera ca, pe termen lung, juniorii din lot pot reprezenta un pariu câstigat:

“Momentan, adversitatea care exista la nivelul Ligii a doua ii incomodeaza in conditiile in care ei au in spate doar meciuri din campionatul juniorilor republicani. Important este ca pe multi dintre ei ii putem folosi si in sezonul viitor”. Daca in etapa inaugurala SC-ul a remizat la Calarasi, in schimb Braila s-a impus cu 1-0 in fata Rapidului CFR Suceava prin golul lui Onofras.s
Programul primei etape: Rapid Suceava- Bucovina Pojorâta, SC Bacau- Dacia Unirea Braila, Otelul Galati- Dunarea Calarasi, ACS Berceni- Academica, Farul Constanta- Rapid Bucuresti, Gloria Buzau- Ceahlaul Piatra Neamt. CS Balotesti sta.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

6 COMENTARII

 1. ”Venim după un rezultat pe care eu l-aș cataloga drept pozitiv (1-1 la Călărași – n.r.), la capătul unui meci în care am jucat aproape jumătate de oră în 10 oameni din cauza arbitrilor…” – C.P.

 2. SC Bacău: B. Miron – I. Mihalachioae, A. Lozneanu, I. Ursu, D. Druga – R. Adascalitei, L. Dumitriu – Al. Sahru, P. Ignea, Punga – C. Vraciu

  Antrenor: Critian Popovici

  Dacia Unirea Brăila: Mitrea – Nita, Ivan, Ghiocel, Stanciulescu – Olenic, Rosu, Necoara, Puscasu – Onofras, Musca

  Antrenor: Alin Panzaru

  min. 1: Incepe partida.

  min. 15: Punga executa o lovitura libera de la 25 m, dar mingea trece de putin pe langa poarta.

  min. 21: Puscasu scapa singur spre poarta, dar Miron intervine salvator.

  min. 25: Dumitriu intra in careu si lobeaza bolonul peste Mitrea dar si peste poarta.

  min. 40: Ursu este avertizat cu cartonas galben pentru fault.

  min. 44: Rosu suteaza din marginea careului, Miron respinge cu dificultate, mingea ajunge la Onofras care aflat la 6 m trimite peste poarta goala din pozitie centrala.

  min. 45+1: Prima repriza se incheie la egalitate.

  min. 46: Incepe repriza a doua.

  min. 59: Oaspetii efectueaza prima schimbare, iese Necoara si intra Frunza.

  min. 60: Onofras este avertizat cu cartonas galben pentru fault.

  min. 63: Ivan este avertizat cu cartonas galben pentru fault.

  min. 65: Dubla schimbare la gazde, ies Ignea si Adascalitei si intra Corban respectiv Hurdubei.

  min. 72: Dubla schimbare la gazde, iese Punga si intra Pavel, iar la oaspeti iese Puscasu si intra Moise.

  min. 75: GOOOLLL!!! Dacia Unirea Brăila, SC Bacău – Dacia Unirea Brăila 0-1: Musca ia o actiune pe cont propriu si inscrie cu un sut de la 18 m, lateral stanga, direct in vinclul portii aparate de Miron.

  min. 80: Musca este avertizat cu cartonas galben pentru fault.

  min. 90+3: Partida se incheie cu victoria la limita a oaspetilor.

 3. 1. Brăila 2 2 0 0 2:0 6 (Ad. +3)
  2. Clinceni 2 1 1 0 4:1 4 (Ad. +1)
  3. Calarasi 2 1 1 0 2:1 4 (Ad. +1)
  4. Rapid 1 1 0 0 3:0 3 (Ad. 0)
  5. Ceahlăul1 1 0 0 2:0 3 (Ad. 0)
  6. Rp. Sv. 2 1 0 1 2:2 3 (Ad. 0)
  7. Gl. Bz. 1 0 1 0 2:2 1 (Ad. +1)
  8. Berceni 1 0 1 0 1:1 1 (Ad. -2)
  9. Pojorata 2 0 1 1 3:4 1 (Ad. -2)
  10. SC Bc. 2 0 1 1 1:2 1 (Ad. -2)
  11. Farul 1 0 0 1 0:2 0 (Ad. 0)
  12. Balotesti 1 0 0 1 0:3 0 (Ad. 0)
  13. Oţelul 2 0 0 2 0:4 0 (Ad. -3)

LĂSAȚI UN MESAJ