Sport Club Bacau – Gloria Buzau (sâmbata, ora 11.00, stadion “Letea”)

Ieri, in editia on-line a cotidianului italian “La Repubblica” erau trecute in revista cele mai “spooky” locuri de pe pamânt.

De la parcul de distractii “Six Flags” din New Orleans, transformat intr-o relicva de uraganul Katrina si pâna la insula japoneza Hashima, abandonata in intregime dupa explozia bombei nucleare. Locatii care mai de care mai sinistre. Numai bune pentru o noua versiune a “Calauzei”.

Surprinzator, pe lista nu figurau nici “Municipalul” bacauan, dar nici stadionul “Letea”, gazda divizionarei B Sport Club Bacau. Parasita treptat de suporteri, “Groapa” din Letea a servit drept fundal evolutiilor-horror din aceasta toamna ale formatiei finantate de Consiliul Local Bacau. Cinci jocuri, nicio victorie pentru SC, care a incheiat turul pe locul 10 din 12, la egalitate de puncte cu penultima clasata, FCM Dorohoi.

“Cel mai prost tur cu putinta”, a admis antrenorul Cristi Popovici, care spera sa dea restart echipei sale o data cu prima etapa a returului programata sâmbata: “O victorie poate schimba multe”. Pe “Letea” vine ocupanta locului 6, Gloria Buzau, echipa care a amenintat in mai multe rânduri cu greva din cauza intârzierilor salariale.

Ar fi culmea ca sâmbata Gloria sa nu se prezinte la Bacau! Uite asa ar câstiga si SC-ul un meci pe teren propriu. Si tot asa ar intra “Letea” in portofoliul “bu-hu-hu” al “La Repubblica”, alaturi de Pripyat si Maunsell Fort. Celelalte jocuri din runda a 12-a: ACS Berceni – Sageata Navodari, CS Balotesti – CF Braila, Unirea Slobozia – FCM Dorohoi, Rapid Suceava – Farul Constanta, Academica Arges – FC Voluntari.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ