SC Bacau isi va relua azi-dupa-amiaza pregatirile. Viitorul echipei depinde, insa, exclusiv de sprijinul autoritatilor locale

Cu o saptamâna intârziere, divizionara B Sport Club Bacau isi reia pregatirile. Primul antrenament din inter-sezon este programat azi, de la ora 17.00, la stadionul “Letea”. Cel mai important moment al zilei si poate chiar al verii se va derula, insa, in cursul diminetii, la Primarie.

Acolo unde conducerea Sport Clubului va purta o discutie cu noul primar, Cosmin Necula, referitor la situatia financiara a echipei. Dupa cum se stie, gruparea prezidata de Cristi Ciocoiu depinde cvasi-integral de cei 2.000.000 lei alocati de comisiile de resort ale Primariei in baza Legii 350/2005. Fara acesti bani, Sport Club (ai carei jucatori sunt neplatiti de la inceputul anului) risca sa nu se inscrie in campionatul ce urmeaza sa inceapa pe 30 iulie.

PUBLICITATE

Numai ca respectiva suma (ca de altfel intregul proces de acordare a finantarilor nerambursabile pe 350/ 2005) nu a fost supusa inca votului intr-o sedinta de Consiliu Local. Prin urmare, este de presupus ca intâlnirea de azi, dintre primarul Necula si conducerea echipei, reprezentata de presedintele Ciocoiu si consilierul tehnic Poenaru va aduce lamuriri in aceasta privinta.

“Eu sper ca lucrurile sa intre pe fagasul normal, iar noi sa putem continua activitatea fara alte probleme, mai ales ca ne asteapta un campionat dificil”, a declarat antrenorul Cristi Popovici, care s-a despartit deja de doi jucatori: fundasul stânga Alex Giurgiu, plecat in Bulgaria si golgheterul echipei, Catalin Vraciu, arvunit de Poli Timisoara.

Iar lista s-ar putea sa nu se opreasca aici. La capitolul noutati, in schimb, doar posibilitatea unui come-back, cel al lui Marius Croitoru. Principala noutate ar putea veni, insa, dinspre Primarie. Chiar azi: da sau ba.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

5 COMENTARII

 1. Sportul profesionist trebuie să se întrețină din banii spectatorilor și ai sponsorilor. ”Banii pentru sport”, așa cum zic chibiții, trebuie cheltuiți cu grijă pentru sportul de masă, mai ales pentru sănătatea copiilor și a tineretului. E un nonsens ca primăria să aibă angajați sportivi (mai ales dacă vin din afara orașului).

  • Cu banii telespectatorilor. 1 – 1,5 milioane de euro sunt bani din televizari la liga 1, pentru locurile din partea a doua a clasamentului. Spectatori nu mai sunt, doar suporteri…
   La o expozitie de pictura, sub un tablou gol (numai rama si panza). scria: “Vaci la pascut, in anul 3.000”. Un privitor il intreaba pe maestru:
   – Dar unde e iatba (gazonul) ?
   – Au pascut-o vacile.
   – Dar unde sunt vacile ?
   – Daca nu a mai fost iarba, au plecat…

   Imaginea de mai sus se intituleaza: “Tauri furiosi in anul 2016″…

 2. Dar daca nu era aceasta lege …..ce se intampla???? Domnul Presedinte a promis ca va curata totul si e pe cale sa se tina de promisiune.Felicitari!

LĂSAȚI UN MESAJ