Academica Clinceni- Sport Club Bacau (azi, ora 18.00)

E rândul rezervelor. Vorba vine rezerve, daca tinem cont ca unii dintre ei au jucat in mai multe rânduri ca titulari. Cert este ca in intermediara de azi, contra Academicii Clinceni, Sport Club Bacau va schimba liniile.

Pe lânga portarul-baby Ureche (17 ani) in primul “unsprezece” isi vor gasi doi stoperi Under19, Masella si Belecciu, plus Nemtanu si Grumezescu.

“Vorbim despre jucatori care au evoluat mai putin si carora mi se pare normal sa le dau mai multe sanse in aceste ultime trei etape. Pe lânga starea de oboseala acumulata de cei care au fost titulari in ultimele etape, un alt argument pentru schimbarile din echipa il constituie dorinta de a verifica potentialul celor de pe banca”, a explicat antrenorul Sport Clubului, Cristi Popovici, care a tinut, insa, sa precizeze ca modificarile din formula de start nu va schimba si planurile echipei:

“Mergem la Clinceni sa câstigam. Vreau ca echipa sa se ofere la joc ca si pâna acum, indiferent de componenta sa”. Bacauanii, care vin dupa o victorie cu 1-0 la Farul si o remiza acasa contra (ex) liderei Dunarea Calarasi vor pleca spre Clinceni azi, in ziua jocului.

Programul complet al etapei a opta: Dacia Unirea Braila- Dunarea Calarasi, Academica Clinceni- SC Bacau, Farul Constanta – Rapid Bucuresti.

Clasamentul Seriei I, play-off

1 Rapid Bucuresti 7 4 0 3 7-9 37p.
2 Dunarea Calarasi 7 3 3 1 15-5 35p.
3 Dacia Braila 7 3 1 3 12-9 31p.
4 Academ. Clinceni 7 2 2 3 13-16 27p.
5 Sport Club Bacau 7 3 2 2 10-12 26p.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

 1. Numai dupa meciurile din play-off:
  1.Rapid 15p Ad +3;
  2.Calarasi 15p Ad +3;
  3.Bacau 14p Ad +2;
  4.Braila 10p Ad -2;
  5.Clinceni 8p Ad -4;
  6.Farul 6p Ad -6.

  In acest moment, doar 3 echipe sunt pe val. Primele 3, cele care au si castigat in deplasare in aceasta etapa. Cum Rapidul a primit 2 puncte nemeritate etapa trecuta, Bacaul ar fi putut fi acum pe locul 2 in acest clasament (numai al/din play-off).

LĂSAȚI UN MESAJ