Tehnicianul a parasit Aerostarul in favoarea Rapidului CFR Suceava

Patru etape: atât a durat aventura antrenorului Costel Ilie pe banca divizionarei C Aerostar Bacau. Instalat la inceputul lui noiembrie la cârma “aviatorilor”, in locul lui Giani Florian, tehnicianul in vârsta de 42 de ani si-a reziliat la inceputul acestei saptamâni contractul cu Aerostarul, urcându-se in…Rapidul de Suceava.

“Inca de la inceput am convenit ca, in cazul in care va primi o oferta de la o echipa dintr-o liga superioara, Costel Ilie poate pleca de la noi. Având in vedere ca a fost ofertat de Rapid CFR Suceava, noi nu ne-am opus plecarii sale. Ii multumim pentru colaborare si ii dorim succes pe viitor”, a declarat presedintele sectiei de fotbal a Aerostarului, Valerian Voicu.

PUBLICITATE

Deocamdata, conducerea “aviatorilor” nu a optat pentru un inlocuitor al lui Costel Ilie, o decizie in acest sens urmând sa fie luata la inceputul lui ianuarie.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ