O noua despartire in contul divizionarei B Sport Club Bacau. Mijlocasul Cosmin Neagu a spus “adio” Bacaului, dând curs ofertei venite de la lidera Seriei I, Dunarea Calarasi.

Neagu este cel de-al optulea jucator care paraseste Sport Clubul in aceasta iarna. Lozneanu, Antim, Punga, Andrei Pavel si Sascau au fost disponibilizati la finalul anului trecut, Hurdubei a plecat la FC Botosani, iar Savu a fost cedat, sub forma de imprumut, la Aerostar.

PUBLICITATE

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. Coincidenta face ca Neagu, cu Calarasiul, sa fi luat al doilea galben pentru proteste, deci rosu, lasand echipa in 10 jucatori cu jumatate de ora inainte de final, la 1-0 in deplasare pentru Bacau. S-a terminat egal.

LĂSAȚI UN MESAJ