Divizionara B, SC Bacau, a obtinut, sambata, prima victorie pe teren propriu din actuala editie de campionat: 1-0 cu Rapid CFR Suceava.

Succesul din etapa a patra a fost, insa, unul nemeritat, sucevenii dominand autoritar jocul de pe Letea.

Dealtfel, echipa vizitatoare a avut si doua bare, cea din minutul 77, tintita de Neagu, prefatand sigurul gol al intalnirii: plecati pe contraatac, bacauanii au inscris golul de trei puncte prin atacantul U19 Ignea, la singurul sut trimis pe spatiul portii adverse de echipa antrenata de Cristi Popovici.

PUBLICITATE

Miercurea viitoare, de la ora 16.30, Sport Club va primi vizita Universitatii Craiova, in saisprezecimile Cupei Romaniei, pentru ca sambata viitoare, bacauanii sa evolueze tot acasa, in runda a cincea a campionatului, contra Gloriei Buzau.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

  1. Bacaul poate compensa lipsa de valoare a jucatorilor cu jocul “din prima” si cu sistemul 1-4-4-2. Orice altceva ii dezavantajeaza si creeaza beneficii adversarului… Exersarea mai mult timp a celor amintite poate duce si la promovare si la castigarea Cupei Romaniei… E jocul Stelei din “86…

  2. Ca sa joci “din prima trebuie” sa ai valoare ceea ce multi din jucatorii SC Bacau nu au. Pot sa joace orice sistem, ca tot slabi sunt. Si BRaila si Suceava le-au dat clasa, numai ca simbata cu Suceava au avut bulan. Normal, meciul trebuia sa se incheie cu 3-0 pt Suceava

LĂSAȚI UN MESAJ