Sâmbata, Sport Club va sustine ultimul amical dinaintea reluarii campionatului. Adversarul se cunoaste: Petrotub Roman. Nu si locatia, care va fi impusa de starea vremii: “Letea” sau Piatra Neamt

Cu o saptamâna inainte de reluarea campionatului, principala preocupare a divizionarei B Sport Club este starea vremii. Fara vrajeala! Conditiile meteo vor stabili locatia ce va gazdui ultimul amical al bacauanilor, programat sâmbata, in compania Petrotubului Roman. Daca nu ploua, meciul se va juca de la ora 11.00, pe “Letea”.

In caz de vreme nefavorabila, amicalul se muta cu o ora si 60 de kilometri, urmând sa se desfasoare de la ora prânzului, pe sinteticul de la Piatra Neamt. “Vineri seara vom lua decizia finala. Fiind ultimul amical, ne-am dori sa jucam pe «Letea», mai ales ca nu am reusit sa disputam niciun meci aici in aceasta iarna. Suntem la mâna vremii, in conditiile in care terenul este destul de moale”, a explicat antrenorul Sport Clubului, Cristi Popovici.

PUBLICITATE

Tehnicianul bacauan stie, in schimb, cu exactitate ce asteapta de la echipa sa in acest ultim test dinaintea reluarii campionatului: “Vreau sa vad ceea ce am vazut si in precedentele jocuri de verificare: o echipa in priza, care sta bine fizic si care isi creaza multe situatii de gol. Unul din minusuri este legat de faptul ca ratam destul de mult, insa ma multumeste faptul ca adversarii ajung din ce in ce mai rar la poarta noastra”. Pâna acum, Sport Club a sustinut trei jocuri de pregatire, toate in deplasare si toate câstigate fara gol primit: 2-0 cu Ceahlaul Piatra Neamt, 2-0 cu Petrotub Roman si 1-0 cu Rapid CFR Suceava.

La meciul de sâmbata, cu Petrotub, care va precede jocul de pe “Letea”, cu Otelul Galati, de pe 27 februarie, din startul minireturului, Popovici va rula intreg lotul de jucatori: “Toata lumea va primi minute; minimum 15. Ma bucur ca nu am avut parte de accidentari in aceasta iarna si sper sa nu ne confruntam cu probleme medicale nici la acest ultim joc”.
Inainte de reluarea campionatului, SC Bacau se afla pe locul 6 in Seria I, ultimul care duce in play-off.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ