Sâmbătă, de la ora 11.00, Aerostar, care s-a întărit cu atacantul Alexandru Zaharia (Poli Iași), vizează primele puncte în confruntarea de pe teren propriu contra unei alte echipe aflate la cota zero, CSM Reșița.

Se pornește de la zero. Zero puncte, dar și zero goluri marcate. Rămâne de văzut cine va sparge gheața, măcar în privința punctelor, dacă nu cumva și a golurilor: Aerostar sau CSM Reșița? Cele două formații se vor afla față în față sâmbătă, de la ora 11.00, pe stadionul „Aerostar”, în etapa a treia a ligii secunde. „Aviatorii” vin după două înfrângeri trase la indigou, nu doar prin prisma rezultatului (0-1), contra Universității Cluj, respectiv a Farului Constanța. Două meciuri în care băcăuanii puteau și trebuiau să obțină mai mult. Măcar câte un punct. Reșițenii, în schimb, contabilizează o singură înfrângere. Una și bună: 0-4 acasă, runda trecută, în fața Petrolului Ploiești.Chiar dacă Reșița a pierdut la scor cu Petrolul, meciul nu se anunță deloc ușor. Am însă toată încrederea că noi vom fi cei care vor sparge gheața”, a declarat antrenorul băcăuanilor, Cristi Lupuț, care a argumentat: „I-am simțit pe băieți mult mai motivați săptămâna aceasta. Am convingerea că schimbarea de atitudine se va vedea și sâmbătă, la joc. Avem mare nevoie de cele trei puncte și vom face totul pentru a le obține”.

Pentru confruntarea cu CSM Reșița, Aerostar contează pe o nouă „gură de foc”: Alexandru Zaharia. Atacantul, care a împlinit miercuri 20 de ani, a fost împrumutat pentru un sezon de la Poli Iași, echipă cu care a adunat minute bune în prima ligă. „Are o maturitate în joc cu adevărat surprinzătoare”, a declarat Lupuț despre Zaharia.

De asemenea, săptămâna aceasta, echipa Bacăului a reușit să definitiveze și împrumutul de la Universitatea Cluj a mijlocașului de bandă orădean în vârstă de 18 ani Sebastian Tîrlă. O carte în plus de jucat în registrul jucătorilor Under.

Celelalte meciuri ale etapei cu numărul trei: AFC Comuna Recea- Viitorul Pandurii Tg. Jiu, Unirea Slobozia- CS Mioveni, Metloglobus- Concordia Chiajna, Pandurii Lignitul- Turris, CSM Slatina- Rapid, U Craiova 1948- Dunărea Călărași, Gloria Buzău- „U” Cluj, ASU Poli Timișoara- Farul, Petrolul- Ripensia.

Abonați-vă la canalul Telegram Deșteptarea pentru a primi știri necenzurate de "standardele comunității"
PUBLICITATE