Sport Club Bacau- Farul Constanta 2-3 (1-2)

Hotarât lucru, Sport Club Bacau se simte pe teren propriu ca un petrecaret tinut sub papucul nevestei. Când scapa afara, bacauanii chiuie. Si o tin numai in victorii, chiar daca acestea sunt obtinute mereu la limita. Acasa, in schimb, e belea. Belea a fost si sâmbata, la jocul cu Farul, pierdut cu scorul de 3-2. Cristi Popovici l-a titularizat intre buturi pe portarul U19 Ureche, in dorinta de a spori forta de joc a echipei in câmp.

Din pacate, insa pentru bacauani, meciul a inceput de la 0-1. Ba chiar de la 0-2! In minutul 3, Corcoveanu a profitat de luftul lui Ursu si a deschis scorul, pentru ca in min. 22, Chitu sa-l invinga pe Ureche cu un sut la coltul scurt. Gazdele au luat cu asalt poarta adversa, iar insistenta lor a fost premiata in finalul primei parti, atunci când principalul realizator al Sport Clubului, Catalin Vraciu si-a trecut din nou numele pe lista marcatorilor, reluând printr-o executie spectaculoasa un balon recentrat in urma unui corner de Dumitriu si “imblânzit” in prealabil printr-un stop pe piept. La 1-2, SC-ul si-a intensificat atacurile, având, practic, o repriza intreaga la dispozitie pentru a bascula rezultatul in favoarea sa.

PUBLICITATE

Popovici a aruncat in lupta inca doua vârfuri de atac (Grumezescu si A. Pavel), loviturile libere s-au ingramadit in apropierea careului constantean, insa golul nu a cazut. Gudea a scos tot ce a putut, iar când nu a mai putut, a fost salvat de transversala, asa cum s-a intâmplat in min. 82, la lovitura libera executata de Pavel. Si daca nu a fost loc de 2-2, s-a facut 1-3. Pe o noua greseala defensiva, comisa de data aceasta de Sascau. Golul de 1-3 al lui Chitu nu a tras oblonul peste tabela, gazdele gasind forta de a reduce din handicap in min. 89, prin Pavel (care a trimis in poarta “foarfeca” lui Grumezescu) si de a trece pe lânga egalare in minutele de prelungire, atunci când Gudea s-a opus aceluiasi Grumezescu, iar Adascalitei a trimis cu capul alaturi. Sport Club pierde din nou acasa, ratând posibilitatea de a detrona Rapidul, invinsa la Pojorâta si asteapta urmatoarea iesire pentru a-si face din nou de cap. Sâmbata, la Piatra Neamt, se anunta party. La luminita… “lanternei rosii”.

SC Bacau: Ureche- Mihalachioae, Ursu, Burca, Sascau- Sahru (’80 S. Vlad), Adascalitei, Dumitriu (’71 Grumezescu), Punga (’60 A. Pavel)- C. Neagu, Vraciu. Antrenor: Cristi Popovici.
Farul: Gudea- Barna- S. Rusu, Patrascu (’91 S. Ilie), Bajan- Milea, Corcoveanu, Nicorec, Cristocea, M. Ion (’90 Suciu)- Chitu. Antrenor: Constantin Gache.

Rapidul, invinsa la Pojorâta!

Rezultatele complete ale etapei a 9-a: Gloria Buzau- ACS Berceni 0-2, SC Bacau- Farul Constanta 2-3, Otelul Galati- CS Balotesti 0-0, Rapid CFR Suceava- Ceahlaul Piatra Neamt 3-0, Bucovina Pojorita- Rapid Bucuresti 2-1, Dunarea Calarasi- Academica Clinceni 1-1. Dacia Unirea Braila a stat.

Clasamentul Seriei I

1 Rapid Bucuresti 8 6 0 2 12-5 18p.
2 Rapid Suceava 9 6 0 3 13-9 18p.
3 Dacia Braila 8 5 1 2 10-7 16p.
4 SC Bacau 9 5 1 3 9-7 16p.
5 Farul Constanta 8 4 2 2 13-9 14p.
6 Dunarea Calarasi 8 3 4 1 8-4 13p.
7 Academ. Clinceni 8 3 2 3 13-9 11p.
8 ACS Berceni 8 3 2 3 11-12 11p.
9 Bucovina Pojorita 9 2 3 4 12-13 9p.
10 CS Balotesti 8 2 2 4 5-9 8p.
11 Otelul Galati 9 2 1 6 6-12 7p.
12 Gloria Buzau 8 2 1 5 8-15 7p.
13 Ceahlaul 8 1 1 6 2-12 4p.

Programul etapei viitoare (24 octombrie): CS Balotesti – ACS Berceni, Farul Constanta- Otelul Galati, Ceahlaul Piatra Neamt- SC Bacau, Rapid Bucuresti- Rapid Suceava, Academica Clinceni- Dacia Unirea Braila, Dunarea Calarasi- Gloria Buzau. Bucovina Pojorita sta.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

11 COMENTARII

  1. Echipei ii lipseste decizia de a promova. Stadion ar fi la Piatra-Neamt, pana il termina (pardon, pana il inaugureaza) pe cel din centru. Bani, la locul 10, liga 1, pentru televizare, 1,5 milioane euro. Trebuie pastrate totusi salariile in niste limite. Cand era Rednic antrenor, se tranteau meciuri pentru ca nu erau bani pentru primele 3 locuri sau pentru locul 1. Nu dau nume, numai fapte. Intr-adevar sunt bani mai putini, dar ne aflam intr-un cerc vicios. Nu se iau taurii furiosi de coarne.

  2. Pt. Vasile: fara suparare, dar asta cu Burca chiar ca e tare. Adica daca foarfeca a fost a lui Burca nu se mai pune golul? Sau te pomenesti ca se pun doua goluri si s-a terminat 3-3? Sau…Vasile= Burca?!?! Ar fi tare de tot. Ma rog, ramin la parerea mea: ce-i lipseste Bacaului este un mijlocas de creatie. Iar ca sa revin la meciul de simbata,apararea a fost varza rau cu Farul in frunte cu Burca. De acord Vasile?.

LĂSAȚI UN MESAJ